Wednesday, May 30

London Part 5 (PART TERAKHIR)

dah dah. ni part terakhir. aku dah muak nak buat entry ala kadar london nih.. korang pun muak nak baca entry london aku kan. poyo qistina. pegi dah berbulan tapi nak siapkan entry sikit punya lama -_- 

so last day ni aku pergi naik eyes of london. semua ni tiket aku beli siap siap.. pakai online.. memula teruja la nak naik bende alah ni/ nak nak qaiyyum la. sekali hamek ko.. beratur sikit punya panjang.. bila naik plak adoyaiiiiii.. lamanya sebab benda alah tu gerak slow sangat. aku excited kejap je pastu doa cepat la sampai bawah sbb aku dh lapa.. angah n the geng dah tnggu kat kedai makan..

so terima lah gambar gambar entry terakhir ttg london ni ek. ehhehe.. aku tak sabar nak start entry lain plak lepas ni.. (eleh macam ko kajang kajang lah sanga draft nya sedangkan tepek gambar jugak kannnnnn)


















MAK NYA QAIYYUM DAH NYAMPAH BILA NAK TURUN NIH!!

Wordless Wednesday #18


Monday, May 28

Hutang lagi..

Aku hutang entry lagi kat korang.. Harini baru balik picnic bbq plak. Heheheh.. Btw aku xleh bukak FB. Ada Masalah account. Aku pun mcm malas nak buat FB baru lagi.. Tak per la.. Maybe aku rileks kejap or tuka account FB qaiyyum pada yang aku punya la kot.. :)

Wyslano z BlackBerry® w Orange

Thursday, May 24

Tuesday, May 22

pospon

pc aku crash. cis! so dia dah masuk workshop. masalahnya semua tak leh di buat back up. semua hang tak leh tekan mana mana.. orang service cakap bnda tu leh ada semula.. so.. esok boleh la dapat semula cpu aku tuh.

pasal entry. hehehe.. terima kasih yang komen :) nnt tnggu aku rajin sikit eh? bila rajin sikit aku buat la entry yang elok molek sikit. hehe. sebab aku ni selalukan tepek gambar je. dasar pemalas..

petang ni ada urusan di zlota. jmpa kesayangan kesayangan semua.. lepak jap n maybe gi makan nasik or gi lawat ada student eksiden kena langgar van semalam.. kaki bersimen. lain lain dia sengeh je up gmbr kat fb. ehhehe

hurmm apa lagik ek.. oh ahad ni ada bbq. sama ada bbq piknik or bbq di rumah belum tahu.. maknanya bertambah la utang entry aku kat korang kan? :p

senarai nak di buat entry..

cerita battle of nation

london part tah part berapa dah tak ingat.. 

pergi balik hari di lodz yang cantik!

pesta saska kepa di area office ni

picnic di fort bema 

kotak kotak daripada malaysia dah sampai

broadband yang berukband.sebulan tak dpt main internet

skype dgn atie doha

happy birthday syaza! (plus piknik)



oh kesiannya aku takde masa nak buat entry nih!! korang nak suruh aku buat entry mana dulu? pffttt.. macam diri tu pemes sangat sampai ramai nak tinggalkan komen! (˘̩̩ . ˘̩̩̩ƪ)

Friday, May 18

London Part 4

-_-

teruk nya aku sekarang ni.. semakin malas nak update. sedangkan berlambak bende nak bercerita kat sini..

salah satu sebab tak update adalah sebab internet kat rumah dah dekat sebulan meragam. baru semalam aku uruskan antar service pas byk hal sangat.. kesian aku ketinggalan cerita macam macam sebab tak online sangat..

okey kali ni aku masuk gambar je.. tengok je la.. kalau rajin aku tulis la sikit sikit. hahaa. tapi mcm tau je takkan rajin nih. hehehe.. dan tolong la percaya kali ni paling byk gambar, hahahaha



adik dengan salman khan nak pergi mana tu? siap pimpin tangan bagai :p

adik dengan hero harry potter dan milley cyrus..



apa kenama dia nih? zac afron ke apa tah

mama nak sayang SRK :p
hamboi anak qistina!
aish
apa ke best tu dik? dia kenal pun tak hritik roshan ni


usik usik rambut










ni anak angkat baru dorang :p


















dah la.. malas nak caption. bye!