Tuesday, October 30

last day!!!




last day utk vote rania. anak ayu. kawan aku. click sini
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441472912581563&set=a.432848670110654.108284.427167807345407&type=1&theater
untuk vote rania. thanks!

oh aku baru bukak website ni.. cakap dilanjutkan ke 4 november untuk vote. so apa lg?? jom la vote baby rania!!!!!

Monday, October 22

Tiada duka yang abadi



Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam kan berakhir, hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani

Tangis dan tawa nyanyian yang mengiringi
Hati yang rindu tanda cinta dijalan Nya
Namun ku percaya hati meyakini
Semua akan indah pada akhirnya

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Waktu berputar rembulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam kan berakhir, hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Sunday, October 21

memory card

gambar.. lagu.. video.. 

SEMUA HILANG!!!

sedih giler.. hari tuh dah jadik sekali.. dpt semula gegambar.. so dok pk dah ok gambar tak di transferkan.. again rosak balik.. dan tak leh di repair!!!!

hilang semua gambar kenangan. sedih melampau.

:( 

:(

Tuesday, October 16

kaklong kawasan




kaklong kawasan warsaw dengan kesayangan

Monday, October 15

takde tajuk.lalalalalalala

haih. nak aku cerita pasal apa ye? aku tengah sakit hati. mendalam. menyucuk. bila aku sakit hati aku jadi nak tumbuk orang. aku nak jerit. aku nak peluk. aku nak sayang <-- perempuan gila. hahahhaa. takde la.. ada la isu dalam diri aku sikit. so aku jadik sakit hati melampau... ok jom tuka topik..

last week aku buat apa? sabtu ada makan makan rumah officer. so dpt la jmpa beberapa adik junior baru sampai.. adik kecik sangat. haha.. mmg nampak budak sangat budak budak ni. haihh.. rindu plak kat adik aku.. eh korang penah tgk adik aku? alamak. aku takde plak gambar dia.. kejap aku check kat fb..

ada tp aku malas save. hahaha. takpe. nanti nanti la.. aku ni banyak berhutang entry lagi. banyak nau hutangnya.. haihhh.. bila nak dtg semangat ni??

p/s : adik medik tanya bila nak update blog kak? so ni kira aci ke akak update? uhhuuhuhuh

Thursday, October 11

Monday, October 1

raya dah lepas lama dah qistina oi!

aku balik raya. lepas ni tamau balik raya dah. sebab apa? sebab masa terhad sangat. kedai banyak tutup. pastu balik masa puasa agak penat n percaya ckp aku.. aku tak jejak pun ke bazar ramadhan. mama aku masak lagi sedap drpd bazar tuh..

so far perjalanan balik agak baik la.. perjalanan pulang pun kira ok la cuma semua contact aku hilang masa aku sampai frankfurt. sedih. wipe data bb aku ni sbb aku lupa passwd. baru cuti dua minggu lebih dah lupa. bukan passwd bb je. banyak passwd aku dah lupa T_T

balik malaysia memang best. sapa-sapa balik malaysia semua happy happy. except zara la kan. hehehe.. sorry babe, mention plak nama ko sini.. hurmm.. balik jmpa family.. jmpa kawan-kawan.. jumpa bakal suami :) so malaysia memang best lah!!!! 

so far balik ni semua makanan dapat makan.. except burger tepi jalan.. tapi takpe. takde la beria nak makan sangat.. wish list yang lain dpt dipenuhi la jugak.. alhamdulillah.. terima kasih buat kawan kawan yang bawak pergi makan dan cuba penuhi permintaan cik poland ni. huhuhu.. bawak tengok movie.. bawak usha tempat tempat bekas dating dedulu. huhuhu.. sonok! happy! balik malaysia memang best la..

pastu ada pergi holiday... memang masa cuti balik malaysia dua minggu lebih tu padat la.. penuh aktiviti.. kiranya bukan utk buang buang masa la.. lengkap siap boleh holiday, kl-kuantan tu ala ala kuantan pekan je la lagaknya. huhuhu.. pastu aku byk stay kat marriott putrajaya sampaikan manager dia dah kenal aku. LOL.. 



banyak gambar nak tepek tapi semua kat fb la.. gambar dengan bakal suami? hehehe.. nanti la.. bila dah bersedia nanti, kita up la... december 2012, jom balik malaysia lagi!!! cant wait to meet u again sayang!!!!!!