Tuesday, January 15

ready or not?

Watch "Bridgit Mendler ~ Ready Or Not (Lyrics Video)" on YouTube

kalau korang rajin tengok disney channel. ni pelakon good luck charlie. hari hari aku tengok disney channel. qaiyyum siap boleh hafal beberapa lagu dalam tu. dah tu hari hari mengadap kan. hehehehe.

aku bagitau qaiyyum selena gomez dah break up dengan justin bieber. dia leh jawab. yeah i know. someone from my school talk about it. ahhhhhh! anak mama dag besor. hahahaahha

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saturday, January 12

really?

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, January 11

LV

lawa melampau. tapi masih xleh celen lv mono kaler merah yg aku berkenan itu hari. harga dia lagi melampau.

takpe la. akak tgk drpd jauh je la. tak gamak rasanya nak pinang walaupun second hand. *urut dada*

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, January 10

jom recycle!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, January 9

instagram

amboi :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tuesday, January 8

heart for sale

close your eyes. open your heart. insyaAllah

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, January 7

sad

Published with Blogger-droid v2.0.9

eat

makan. licin habis. nampak kenyang tapi sebenarnya lapar lagi. cuaca sejuk. makan makan makan jadi gemuk

Published with Blogger-droid v2.0.9

weekend

weekend buat apa? aku hari sabtu pergi ofc. settlekan kerja dengan dato aku. hari minggu baru la dapat gunakan sistem online hrmis dengab tenang. elok lancar je kiteorang submit ke hq. happy ras bila selesai semua ni.

pas setel keje keluar ke city. alone. qyum memang tak koser nak ekot. dia tak suka. dia nak duduk rumah. so beli beberapa barang and beli dua novel smbungan fifty shades tuh. pastu lunch date with kesayangan. tuka tuka cerita. gelak gelak. rindu nak lepak with them. lama sangat tak lepak sama actually. so mmg happy sangat.

balik rumah tido sampai lebam. akhirnya terjaga kul 10 malam tak leh tido sampai 3pagi. main game. baca buku. flip resepi. heehehehe. oklah.. nanti tulis lagi. sbb ahad dok rumah je. reading new novel watching cartoon. chill dengan qaiyyum je :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tuesday, January 1

tipikal tajuk. happy new year readers!

birds. fly birds. fly away. and pls bring my sorrow with you!

xx, nqr

Published with Blogger-droid v2.0.9