Tuesday, February 26

chinese new year celebration

aci kan aku letak gambar je? hehehehe...

xoxo

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saturday, February 23

dah ada video clip!

Watch "P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess" on YouTube

lagu buat nangis buat masa ni. by the way pink ada satu lagu lagi yang best. nanti aku carik.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, February 22

budak nakal

tengok la apa adik aku ni punya caption. hehehehe. dapat shawl ni dr egypt. shukri bagi macam macam selain shawl ni. hehehe. bila aku nak rajin update blog ni bebetul??? malas betul perasaan nih..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, February 21

Bawalah Cintaku



Sumpah tak ada lagi
Kesempatanku untuk
Bisa bersamamu
Kini ku tau
Bagaimana cara ku
Untuk dapat trus denganmu


Bawalah pergi cintaku
Pada ke mana pun kau mau
Jadikan temanmu
Temanmu paling kau cinta
Di sini ku pun begitu
Trus cintaimu di hidupku
Di dalam hatiku
Sampai waktu yang pertemukan
Kita nanti

Sunday, February 17

jetlag again

aku x leh tido. so aku terkebil mata. drpd aku nangis je dok pikir macam macam.. baik aku up entry. pastu try tdo blk. kan?

nak ceta psl rumah aku duduk ni. hari kami sampai.. heater kami mmg di slowkan sbb sayang nak pasang kuat. tapi takde org stay. so aku pun start pasang heater. pastu kemas bersihkan diri. penat. sbb tdo duduk dalam flight.

tapi aku pelik tetap jugak sejuk rumah. air sejuk. katil cadar semua sejuk. hadoi.. aku siap xleh nak baring. sebab sejuk sangat. terpaksa bangun pakai baju sejuk. pkai semula seluar panjang. carik stokin tebal. pastu amik snowcap. bila baring tak selesa pulak. pakai pulak hood baju sejuk.

tu punnnn susah nak tido. tapi buat buat pejam mata. kalau jmpa glove mmg aku pakai glove. hahaha. tangan masuk dlm baju sejuk. aku tertido dr kul 4 sampai 7 mcm tu. tapi rumah masih sejuk. give up btol rasa. masa tu mula la nyesal balik warsaw. haha.

pastu qyum pun komplen sejuk. dia pun start pakai baju sejuk. and aku pakaikan stokin tebal. amik extra heater letrik kat basement yg sejuk giler tu. pasang dalam bilik. baruuuuu la okey. tapi kering la kulit mulut semua. ehhehehe. kena banyak minum air.. nih rumah dah okey.. tapi sepah sana sini. aku slow slow nak kena kemas sebabbbbbbb.. END OF THIS MONTH KAMI AKAN PINDAHHHHH!!!

p/s: malas nak pusingkan gambar. hahahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saturday, February 16

hello world!

indahkan bila tengok qaiyisha and qaiyyum bersatu selepas tiga tahun lebih tak berjumpa. happy sangat tengok anak anak dapat berjumpa walaupun kejap.

masih jetlag ni. kalah betul kali ni punya jetlag. merepek sampai terbawak bawak. selama ni okey je. must be lama sangat balik ni. tuh yang jadi macam tu. hehe.

lama tak jenguk blog. serious takde masa. tak tipu. blog orang pun tak dan nak membaca. blog gossip beautifulnara tu apa agaknya cerita artis terkini ek? hehehe..

balik kali ni macam macam perasaan ada. happy sedih sayu excited. yang penting naik enam kilo ye badan. hahahahh. sib baik sampai sini dah turun dua kilo. mmg pantas la turun sebab kurang makan. penat n banyak cover tido. hehehe. nanti la upload gambar yer!

xoxo ♥

Published with Blogger-droid v2.0.10