Monday, June 10

Banjir di Warsaw

Sepatutnya aku ada running malam ni. Tapi hujan batu di Warsaw pastu hujan lebat. Lepas berhenti hujan, ada beberapa page yang aku follow sharw gambar banjir kat sini.

Tatau la level air sungai yang dekat Embassy tu melimpah setakat mana. Kalau ada basikal ni aku gigih juga nak kayuh tengok tengok tepi sungai.

Warsaw pulak dari rumah aku ni sejak tadi asyik bunyi ambulans. Debor pulak rasa. Hujan memang dah berhenti. Hope malam tadi takda dah sambung hujan.

Pray for us!

xoxo

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, June 2

emo

ntah kenapa. aku emo sehari dua ni. menangis. meleleh. luluh hati. ntah hape hape ntah.

keek aku dah delete. di waktu kemuncak. tetiba hilangkan diri. ramai mintak buat semula keek. aktif semula. takpe la kot. cukup sampai situ je la. aku kuburkan watak kak om dalam keek tu.

hmmm.. apa lagi? blog bersawang. macam biasa la. malas nak update. ada jugak aku tutup blog ni bila dah emo sangat. bukan ada pengunjung pun. segan rasa dengan blog sendiri ni.

semalam aku dapat berita baik. takpe. aku simpan dulu ceta tu. agak agak emosi aku dah stabil, aku up la cerita. kalau stabil la... kalau tak?

Published with Blogger-droid v2.0.10