Tuesday, September 25

busy bee

dua minggu hura hara hidup aku. uwaaaa! today is the day! saya memang busy tapi saya tak lupa.. :)

coming soon gambar gambar.. nanti dah free selepas hari ni qistina akan update blog!




bagi korang tengok sikit 'ibu dalam pantang' kan main berkain batik... 

5 comments:

mamasuri said...

kelas qistina pakai kain batik..tide in lagi..hhehehe

~yaya~ said...

Gambar kedua macam suspen jek. Tgh buat apa tuh? Hahaha!

sharifah rosidah said...

Tu lah tiap2 hari aunty buka blog, tak ada cerita baru, kita pun paham awak busy.

jelita78 said...

uishh...ko buat aper dalam kolah tu weii?
org pakai kain batik, nampak laa ayu jelita, gadis melayu kampung..
tapi, bila ko pakai, aku rasa ganaih semacam ehh.. habis imej kain batik tu.. wakakakka
jgn marah aaa..
acah je!

nqr said...

mamasuri - muahahhaha! tak senonoh rupaaa

yaya - cuci kolam ikan yang!

auntie - heheheh.. now slow slow nak update ni

aida - heyyyyy... hahahah dah nama balik rumah mak. harus la tunjuk rajin. setahun sekali balik kan. hahahahah