Wednesday, December 26

oldtown warszawa

oldtown kat warsaw tahun ni memang cantik deco christmas dia. tahun lepas biasa je. padahal tahun lepas aku krismas di swiss. tp aku sempat la jejalan oldtown sini. tp tahun ni lebih meriah deco dia. aku pun tak sempat snap semua sebab aku malas jejalan. temperature drop ke minus. tp this week getting better tau sbb dah tak minus :)
dua kali pergi oldtown. malam. nnt weekend ni nak pergi siang. nak cuba snap dgn deco lain sbb mana tau tahun depan dah deco lain plak ke kan?haritu pergi dengan geng geng bdk upm. pastu kali ni pergi dgn kwn kwn aku dr london. weekend ni nak ajak faris dgn irfan lah jejalan oldtown. sbb dah dekat rumah dorang pun. ada la tukang snap gmbr. hehehehe.





3 comments:

jaa jaa said...

syoknya main salji...

emy pokden said...

beb..aku nak komen skit leh tak?
skit jer..
aku tak puas hati lah ko letak gambar kat blog tu..kecik..aku dah ler giler tgk warsaw tu..kasi besar skit leh tak...hehehe..syg ko...
apapun best2...

sharifah rosidah said...

Cantik pokok krismas tu....