Wednesday, January 2

Karibu Kenya

hi semua..

lebih tiga tiga tahun tak menulis sebab seru tak sampai-sampai dan malas. semua dah bertumpu di instagram je buat aku jadi malas nak menulis. so dalam tiga tahun lebih ni macam-macam jadi. antaranya:

qistina dan qaiyyum dah pindah duduk Nairobi, Kenya

qaiyyum dah 14 tahun dan akan start sekolah dalam 2 minggu lagi di sini

qistina masih single belum kawen (haha)

berat qistina turun 3 kg dan masih berat dan besar seperti biasa menjadikan sekarang 80 kg

qaiyisha dah 17 tahun dan baru habis spm

papa meninggal dunia

hmmm.. harapnya seru menulis timbul kembali la walaupun ramai dah jarang baca blog kecuali cari resepi. hehe.

asante!

1 comment:

Lee said...

Hello Qistina, long time no see. How you doin'? Happy New Year and best wishes daripada Canada.
Terima kaseh for dripping by my pondok.

My bahasa suda la out of tune but boleh juga faham sikit sikit....
Hmmm, you da turun berat? Good for you. Minum Chinese green tea, 3 cups a day, that will help a lot.

And my condolence 'papa meningal dunia'.Dia sakit ke? A;ways very sad when losing a loved one.
Keep on blogging...
Best regards,
Lee.