Friday, May 18

London Part 4

-_-

teruk nya aku sekarang ni.. semakin malas nak update. sedangkan berlambak bende nak bercerita kat sini..

salah satu sebab tak update adalah sebab internet kat rumah dah dekat sebulan meragam. baru semalam aku uruskan antar service pas byk hal sangat.. kesian aku ketinggalan cerita macam macam sebab tak online sangat..

okey kali ni aku masuk gambar je.. tengok je la.. kalau rajin aku tulis la sikit sikit. hahaa. tapi mcm tau je takkan rajin nih. hehehe.. dan tolong la percaya kali ni paling byk gambar, hahahaha



adik dengan salman khan nak pergi mana tu? siap pimpin tangan bagai :p

adik dengan hero harry potter dan milley cyrus..



apa kenama dia nih? zac afron ke apa tah

mama nak sayang SRK :p
hamboi anak qistina!
aish
apa ke best tu dik? dia kenal pun tak hritik roshan ni


usik usik rambut










ni anak angkat baru dorang :p


















dah la.. malas nak caption. bye!

5 comments:

sharifah rosidah said...

Oooo patutlah tiap tiap kali buka blog awak tak ada cerita baru, sempat lagi pergi makan angin ke London, baguslah jalan jalan sementara ada peluang.

Buyuiazliana said...

beb, rambut depa tu betul ke x?

JieJ said...

va va va...bestnya qis!!!

~yaya~ said...

Haha. Comel2 qaiyyum posing. Bestnyaa pegi London!

Lizzie Yasmin said...

Suka betul aku tgk si Qaiyum tue bergambar. Kene plak pada tempat nya. Chomel sungguh