Tuesday, May 22

senarai nak di buat entry..

cerita battle of nation

london part tah part berapa dah tak ingat.. 

pergi balik hari di lodz yang cantik!

pesta saska kepa di area office ni

picnic di fort bema 

kotak kotak daripada malaysia dah sampai

broadband yang berukband.sebulan tak dpt main internet

skype dgn atie doha

happy birthday syaza! (plus piknik)



oh kesiannya aku takde masa nak buat entry nih!! korang nak suruh aku buat entry mana dulu? pffttt.. macam diri tu pemes sangat sampai ramai nak tinggalkan komen! (˘̩̩ . ˘̩̩̩ƪ)

8 comments:

::CIK LYNN:: said...

picnic di fort bema =)

JieJ said...

Qis..nak cerita "london part tah part berapa dah tak ingat"..hehe..suka tengok cite korang gi jalan2 ni..aku dok verangan jer lah..heheh...

Buyuiazliana said...

mana2 pn x pe asal anda entry.. ape kate ko cat cilut at2? alamak ko paham ke aku ckp ape tu? hahaha

sharifah rosidah said...

Tak kesah entry yang mana mana pun aunty baca je.

sharifah rosidah said...

Tak kesah yang mana mana pun aunty baca je.

jelita78 said...

apa itu saska?

hahaha.. tapi kira entry pasal list of entry ni pon you bley buat gak.. kira hebat laa tu..
cer tgk i? lagi malas tahap dewa.. sedangkan tak buat aper pon kat umah ni..
rajin baca blog org, tapi malas benor nak perah otak update blog sendiri.. apa mau jadi daaa..

nqr said...

cik lynn - gmbr tok leh transfer lagi. uwaaa

jiej - hahaha itu wajib abiskan.aku dh nak muntah sebenarnya buat entry tuh babe. hahaha bezaman balik. tak siap siap jugak..

buyui - hahah cat cilut kelako.. aku siap twit ko!

nqr said...

auntie - okey auntie! hehehe. kalau rajin.. nanti saya buat yer..

aida - babe!!! hehehe.. saska tu area opis i babe..