Tuesday, March 19

stress

aku baru pas nangis. abis mekap aku. susah bila dapat local staff yang kurang ajar. aku dah sampai tahap halau dia keluar dr bilik aku. so sad. perjalanan aku kat negara ni jadikan aku org macam ni. sedih giler rasa. aku tak henti henti nangis. of course aku tak nak benda ni panjang panjang. tapi perangai orang putih ni memang buat aku give up sangat. until now aku masih nangis. sedih dengan hidup. :(

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

Anonymous said...

qistina,ini dugaan bekerja namanya..kalau kt msia pun ade je staff yg kurang ajar,xde kena mengena dgn negara..sakit hati dia lebih kurang je!u nangis n get it out of your system n try to learn frm it,we are the bigger/better person here..then start a new day tomorrow ok?

JieJ said...

Be strong Qis...anggap jak dugaan. memang begitulah adat kita tinggal ditempat orang..sabar ya Qis..

Mya said...

bertabahlah sayang *hugs

Ayu Katerina said...

apa dia buat sampai ko nangis camni? ym me story.. lrs tk layak buat kau menangis!!

sharifah rosidah said...

Mengucap banyak2 Qist....memang susah bekerja dengan mat salleh ni...macam2 perangai dia buat....kalau tak sabar memang stress kita.

nqr said...

kat rmh lg. nnt aku ym kakak.

nqr said...

thanks auntie.

nqr said...

the thing is dia lupa sapa majikan dia. i know i PA je tp still majikan dia

nqr said...

thanks bebeh.

nqr said...

sedang cuba tabah.aku malas rasa nak ngadap muka dia tuh. hugs semula

Che Sue said...

aku dulu pun penah aa nages dek drebar Amb kemain ek ngajar2 keja aku.. tapi aku komplen ke Amb terus..he has to know, even kita PA, still, we are above them!

be strong beb!

Ernie Zuraida said...

dugaan di perantauan ni weh..... calm down.... zikir byk2... Insyaallah akan dipermudahkan