Saturday, October 1

mari tolong qistina?


dasar pemalas!aku copy dari entry adik aku je...





Ohh.. korang pasti suka ini. PASTI! (Kalau x suka, sila flush muka korang dalam jamban, please)
Contest ni ada 2 bahagian:
A) Korang “like” https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284067551619629&set=a.280400375319680.85098.128639593829093&type=1 , dan berpeluang untuk memenangi fridge magnet dari Poland / key chain dari Poland / few stuffs juga dari poland / H&M Body Spray (mencari at least 7 voters bertuah!)
B) Korang buat entry khas dalam blog masing-masing, tag at least 2 other bloggers. Ajak readers korang vote for this photo (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284067551619629&set=a.280400375319680.85098.128639593829093&type=1). Entry url tu paste kan dalam entry contest ini. Pemenang bertuah akan dapat hadiah T-shirt Hard Rock CafĂ© WARSAW (Poland).
Amacam? Boleh pilih nak join A sahaja atau B sahaja atau kedua-duanya! Nyam-nyam-nyam!
Contest haku ni bermula sekarang sehingga 30 September 2011 jam 11.45pm . Selepas itu, cabutan undi akan bermula!
matase
p/s: “Eid 1432H : My Besties with Matase Sutera 2011 Photo Contest” adalah contest for anyone yang shop sutera from Matase Sutera. Ini sutera yang kakak haku beli. Cantik kan? Tapi kalo haku pakai kebaya gini, kerling habes lah MOH ke hakuu. Ngeh3

4 comments:

Mya said...

http://blogmaya.com/2011/09/eid-1432h-my-besties-with-matase-sutera-2011-photo-contest/

good luck bebeh!

nqr said...

tq maya..penyertaan ada noted!

jelita78 said...

done!
i've blogged about it already!
visit my blog jelita78.blogspot.com
sorry beb coz I mmg choose not to have a facebook so tak dapek nak vote for your pics, hence i blogged about it jer laaa ok!!

hope u get lots of votes dear!
cos i know that picture of yours is soo demm haawwtt!! hehehe

nqr said...

tq aida...