Wednesday, October 26

suprise untuk yang tersayang :)

tersayang yang di maksudkan adalah?


sapa lagi kalau bukan budak busuk ni... sekarang ni kurang dah sikit busuk pas balik sekolah.. sebabnya sekarang ni dah windy.. makin sejuk.. so cikgu takan bawak dorang ni ke playground (qaiyyum sebut playgron) so takde peloh2.. takde masam masam dah. hehehehhe

siang tadi tiba tiba terpikir nak suprisekan anak ni... :) apa yang membahagiakan seorang ibu? jika tengok anak sendiri bahagia kan? tapi aku belom bahagia lagik. kekeke.. sbb anak aku belom tau pasal plan aku ni.. tadi nyaris2 dah nak terpecah tembelang masa aku nak gi beli tiket tapi aku pakai nama local staff, walenty.

kalau takde aral melintang menegak, sabtu pagi ni aku nak bawak qaiyyum naik train.. ke Krakow. sabtu dalam kul 8 lebih naik train dalam 3 jam 10 minit.. aku dah kontek Ming Lee kat sana.. dia ada suggest beberapa bilik.. aku pun dah tawar diri untuk bawakan stok daging halal untuk student muslim kat sana.. krakow takde halal food.. except seafood je la..

plannya nak bawak ke wawel castle and oldtown... kan hari tu aku dah pegi krakow. so kali ni nak bawak qaiyyum plak la.. :) dah ckp kat dia mama ada suprise... dia sibuk la nak tau and teka macam macam.. salah satu yang dia teka 'eleh adik tau!mama nak bawak adik tgk woyang (wayang)' hahahahha!kita tunggu je la dik!

5 comments:

sHieRa cAkAp said...

Mesti dia terkejut habis bila dah tau surprise tu nanti!! Enjoy ur holiday..

jelita78 said...

yeay!
seronoknya!!!
hari ni cuti deepavali kat malaysia and aku bosan giller taktau nak pi mana sbb merata tempat pack nak mampos coz minggu ni org baru dpat gaji maaa..

have fun you two!

nqr said...

shiera- hahahhahaa.. itu lah.. harapnya mmg terkejut sakan laaa

aida- ahhahahaa..embassy kiteorg pun cuti beb!aku dok rumah layan internet je ni

sharifah rosidah said...

Siapa lagi nak bahagiakan anak kalau bukan ibu nya kan.

nqr said...

betul tu auntie!