Tuesday, October 25

salam sayang

punya malas aku nih nak hapdet kan? itu lah nya. kalau dtg rajin.. memanggggg la rajin.. :) tapi lately datang malas.. plus banyak sangat keje la.. broadband pun rosak.. hr ni br la amik broadband. hurm.. nak ceta apa ek? banyak jugak kot nak cerita2 ni.. tapi kepala dgn pusingnya.. tak leh nak cerita mana satu la..

by the way.. last week,, aku dah setelkan beli tiket untuk cuti krismas ni.. kalau xda aral melintang menegak.. maybe aku akan ke satu tempat :) berjumpa yang tersayang... :) tiket memang la mahal.. hari ni aku tengok 1600zloty.. esoknya bila nak beli dah more than 2k dah pun.. pasrah je la.. kalau makin tangguh bila lagi aku nak pegi kan?

hari esok eo aku gi haji.. so kami satu opis bersepakat la bekerja sama nak uruskan akaun2 embassy.. cuak giler.. nak nak walenty..tapi walenty cakap dia rasa dia boleh catch up.. cuma ada bnda dia tanya aku gak la.. walaupun aku bkn tau sangat.. 

jumaat ni qaiyyum ada party halloween.. watak apa qaiyyum bawak? ntah la.. dia tuh keliru lagik sebenarnya.. tatau watak apa dia nak.. costume dah ada 3 tapi dia masih bingung nak pilih... just wait n see ye? so.. sebagai penyudah entry ni.. aku bagi korang tengok la costume yang qyum ada :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

korang rasa mana dia nak pilih?



6 comments:

sharifah rosidah said...

salam Qistina, patutlah aunty buka banyak kali tak ada entry terbaru alah tak apa bukan ada paksaan pun. Nak balik Malaysia lagi ke? Aunty rasa Qaiyyum akan pakai baju jadi chef tu.

fatin itu saya said...

aku rasa tgk clown n chef tu mcm nice. tp qayyum cam fani2 clown tu best kot! huhhuhu...tp aku dulu2 takut dgn clown sbb cite stephen king yg IT tu...huuu

Anonymous said...

yg pumpkin tu more to halloween..tp yg chef tu smart jugak la.. :p

-zeta-

Izzy said...

aku rasa baju clown :)

sHieRa cAkAp said...

Chef it is!!! Sesuai dgn dia..

nqr said...

auntie - nanti i buat entry baru pasal nak tiket tu :)

fatin - dia dah ada pilihan dia tp aku suruh dia tanya kwn2 dia pakai apa dulu.. kot la kwn2 lain lg gempak

zeta - ketat tu!patut bagi qaiser je

izzy - kita tunggu dan lihat babe!

shiera - :p takpe.. tnggu jumaat ni