Wednesday, October 12

Belajar Mengait

Aku tgh datang seru nak belajar mengait ni. Tetiba jer dtg seru tuh. Dah dua hari aku prgi kedai jual benang tu tapi tutup. Sedih tauuuuu? Pasti hari ni kebetulan aku nak gi bank yg dekat sgt dgn kedai benang tuh. Sonok la sbb dapat apa yg dihajati. Kan niat di hati tu berkobar kobar nak mengait katanyaaaaaa..

Pastu nak dipendekkan cerita, aku pas bayar duit benang and needle utk mengait tu, aku belek belek buku mengait baby yang dalam gambar tuh. Sesambil belek, makcik polish ni buat isyarat soh aku amik terus buku tuh. Harus la mak gembira kannnnn? Dapatbende free katanyaaaa. Pas amik.tuh, makcik polish tu cakap dalam bahasa polish and tunjuk kat perut aku.. Kalau korang tak sentap ker? Sentap sangat aku okeyyyyyyy! (sambil tangan aku tunjuk kat dia nombor tiga)

isk isk isk


9 comments:

Uncle Lee said...

Hi love your Autumn leaves blog template.
We now having Autumn leaves outside our windows....
You have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

zeta said...

sentap2 pon sempattt kau ngambik kesempatan yerk..hehehe...alahh dia agak2 je kot tu..sbb dah kau tgk2 buku tu..
Weii..nnt tunjukla ape yg kau dah kait..aku ni dulu masa F3 bala mengait..buat tali air je pon kantaoi..hahaha..
Gud luck babe.. :p

Maya Marisa said...

Aiyoooii kesian nyer....Can understand how u feel.

Nadiah said...

lol...so funny.

Zirah said...

hahahaha.. klakar ko nieee!!!!!

karipapsayur said...

"Baby, NO massage!"

Miahahhahahah

sharifah rosidah said...

Ini gerenti kes salah faham, dia ingat awak nak belajar sebab awak nak Kait Baju baby dlm perut tu, hehehe sebenarnya aunty faham apa maksud dia tunjuk perut tu!

Izzy said...

anak nombor 3 ye kak? hahahaha

jelita78 said...

qis!!
kaitkan untuk baby aku!!
aku kan dah 3 bulan preggie.. hehe..
cayalah ko, aku ni kaki tangan bangku so, mmg gembira for you jer laa ekk..