Monday, December 12

alamak! 121211!!!

aku kan target nak kawen 121212.gigih ni nak kawen tarikh tu.setahun jek lagi ni wei. sempat ke nak carik laki? sempat ke nak merisik bertunang bagai ni? (gigih tau pompuan ni siap nak risik tunang bagai) *nak collect cincin risik 1, cincin tunang 1* muahahhahah!

pastu kalau dah dapat calon.. sempat ke nak tempah baju nikah? sempat ke nak carik mak andam? sempat ke nak tempah kad kawen? dewan nak kawen? catering? doorgift? haiyooo.. bende setahun lagik tuh.. aku dah stress sepanjang hari.. :)

5 comments:

jelita78 said...

sempat..
insyaAllah..
kalau dah jodoh, akan dipermudahkan segalanya..
tapi, syaratnya, body kena kasik maintain ok, supaya fitting baju tak lari last minute!
kui kui kui..
saje mengundang sepak aku ni.. hahahah..

pot pet ma ma said...

dik; segalanya atas perancangan kita..insya'Allah...dan dengan izinNya mempermudahkan urusan2 kita..dan yg lebih penting apa yang ditetapkanNya itu..niat yg baik ada ganjaran darNya..salam kenal!

Dari sudut Hati kecilku said...

hahahahaha..funny lah i baca.
teringat pagi2 my mak call untuk tanya pasal ni.siap tetapkan tahun ni(2012) mesti kahwin...hahahaha...adoiiii.calon xd

sharifah rosidah said...

Berangan bukan kena bayar kan? Sempat tak sempat tu kan ketentuan Allah yang penting jangan lupa berdoa sentiasa.

nqr said...

aida- body menten tu aku susah sikit tp teringin la nak kurus berbodi pakai baju kawen kannn

ppmm-salam kenal! amin dan insyaAllah.. tq :)

dshk- sesilap kena suruh mak memasing carikkan calon!

auntie- aminnn