Thursday, December 8

ke ko ni saiko?

aku dah nak luah kan bende ni dari last week lagik tapi aku tahan.. hr ni dah taleh tahan la kononnya. ehhehe.. aku skang agak lewat sikit sampai opis.. maksud aku, aku tak dpt naik bas awal sebab bas yg dtg amik qaiyyum agak lewat smpai skang ni..

jadiknya aku kena naik bas kul 8 lebih tu.. aku perasan dah ada sorang minah polish ni dalam baya 30 ke 35 thn kot umur dia.. dia mesti akan turun stop yang sama dgn aku... hari2 sejak aku naik bas kul 8 lebih ni.. (kalau naik bas sebelum kul 8 akan dpt jmpa sorang mamat good looking yang bwk anak dia ke tadika. huuhuhuh..)

okey kisahnya aku perasan dr last week.. minah ni dia mcm jenis nak lumba2.. bukan jenis yang -aku-dah-lewat-gi-keje-so-kena-jalan-laju dia bukan jenis mcm tu.. saiko tak saiko nya dia jenis nak melintas dr aku.. bior aku yang jalan belakang dia.. dia jln depan.. kadar jalan kaki takde la laju..mcm biasa tapi janji aku belakang dia.. bukan sekali dua ye.. dah hari2 mcm ni..

ada satu hari tu sanggup lari kejar aku yg dah jalan depan.. pas dia sampai lintas aku.. dia jln mcm biasa.. hari ni lagik best siap langgar bahu aku nak lintas aku jalan.. aiyooo.. sangat sesuatu!

6 comments:

Ayu Katerina said...

hahaha ko tahan kaki biar dia tersungkur.. kuang jaq!

Che Sue said...

pepagi dia lupa makan ubat otak tu pasai ari2 nk lumba lari ngan ko..

zeta said...

Aiyooo...sggh la sesuatu..scary pls org cenggini..

sharifah rosidah said...

Berhati hati kekadang mat salleh ni kalau dah saiko di sanggup membunuh kalau boleh elak kan jalan dengan dia.

SurayaCoghlan said...

perghh..apa rupa perangai macam tu. dah lah melepas tengok bapak orang yg handsome tu eh.

Fieda said...

MUNGKIN; dia fobia. dia jalan kat depan supaya dia yakin ada org ikut belakang dia dan sekiranya terjadi sesuatu, org itu akan dapat larikan diri dan memnta bantuan.

~hahahahaha, sangat filem pula kan???

berhati2 je la...takut dia mental ke apa...:)