Monday, April 30

Jawapan Teka-Teki Qaiyyum

Aku update pakai tepon je ni.. Anak tak sihat. Dia demam panas. Memang pun warsaw panas betul skang ni. Cuma tak sangka la qaiyyum kena demam sebab sabtu aku rasa dia main dalam residence duta besar je. Maybe ada lari lari kat garden kot.

Ok sabtu haritu aku ada event kat rumah duta. Ada student election. Nnt aku update pasal tu. Skang nak ceta pasal soalan trka teki yang qaiyyum jawab. :) selamat terhibur!!

3 comments:

Buyuiazliana said...

aku paling suka jawapan no 5 dgn no 9. hahahahahahahahahahahahahahahaha!

qaiyyum...qaiyyum...

azra said...

Qaiyyum mmg genius.. hik..hik.. hamboii jawapan dia. kreatif sangat

sharifah rosidah said...

As-salam sorry lama tak komen, haish bulan april banyak sangat sedara terdekat meninggal sampai 3 orang dan 2 orang lagi sedang menunggu bila bila masa je, tu lah aunty asyik berulang balik JB sampai tak sempat nak baca blog dan fb.

Haha Qaiyum kenkadang cerdik dia macam orang dah pergi sekolah menengah je, suka tengok jawapan2 dia tu kelakar pun ada.