Thursday, April 12

London Part 1

ye kami ke london juga akhirnya.. ini lah hadiah percutian yang aku cakap dalam entry hadiah birthday aku tuh.. tiket agak mahal sbb last minit beli tiket..

oh agak mengada la kan aku buat part by part. hahahaha. supaya aku ada bahan nak ceta. kalau aku sedebuk ceta dalam ni.. nanti panjang panjang entry aku yang bosan yang buat plak.. :p part one aku tepek gambar kiteorang anak beranak di Victoria Station masa nak jumpa amy.. kawan aku daripada cardiff..  gmbr aku telah di eksperimen oleh qaiyyum :)

masa aku tacap membedak muka sikit.. qaiyyum sibuk snap sana sini.. pastu dia dtg kat aku .. aku suruh dia pegang cermin sbb aku nak pakai eye liner.. setelah siap. dia tegur.. wow! mama nampak lawa selepas pakai marker itam ni.. -_-



















6 comments:

JieJ said...

seronoknya Qis..crita lah semuanya Qis..manalah tau ada rezeki ku tuk jelajah bumi europe (angan2 jak) boleh jadikan guideline..heheh

Ada beli FM lebih tak??bila nak open FM sale tu??hehehe....semangat mennati ni..

Cik Aja said...

hahahhaa..
lawak laa anak ko nih kak..
ada ker dia kata marker itam..
hehehe..

anak_hamja said...

hahaha.. mama qaiyyum pakai marker itammm.... sabor je la....

Buyuiazliana said...

hahahhaha...marker itam....tergelak aku ni..

Izzy said...

Anak ko cam biasalah kan, aksi drama dia tu. Patut jadi pelakon kanak-kanak ni. Tergugat Mia Sara. Hahahaha

pjotlee said...

qaiyyum mmg lawak la..
marker itam??
btaw dia aku bg hi-5 kat qaiyyum!!!