Monday, April 16

kejadian hari jadi


thanks kepada semua! saya happy! :) oh kepada yang bg ucapan dan bagi hadiah bakal bagi semuaa.. thanks!!!

salam satu hadiah birthday. bohemia crystal..

cuba tengok ni amin.. air aku tak sampai sampai. hahaha

tgk ni adiah adik bagi tulis apa..


dla mojej kochanej mamy! TO MY LOVELY MOM!

sesi bukak hadiah lain plak

tadaaaaa!! bg adiah set teko n cawan plak kat mama..

bila suruh sayang mama.. dia bg pipi je..


dahaga pas shopping adiah mama

organizer makan makan sempena bday (aizwan) dan ain bebeh!

kesayangan selalu

main UNO dlu sementara nak tnggu makanan sampai


pizza qaiyyum!



sangat sedap kalau ada sos cili malaysia!

birthday girl dgn anum (GIRL kah?) hehehe
me with dhyra
thanks prem for the mini cupcakes! love it!
thanks kesayangan for the bday cake!
combine bday!


uncle satesh usik qaiyyum. kesayangan gelak sahaja

bday present from kesayangan.. suka!!
bday present from hakim n the geng
adiah bdak drpd rumah HOZA. :) comel!
present drpd organizer...


5 comments:

Anonymous said...

HB qist. putih nye qayyum. dah nak mcm org sana dah :D

pjotlee said...

present dr qaiyyum tu swit sgt!! hish...sejuk ati la klo ada ank camni...moga anak2 aku besar nnt swit mcm qaiyyum ;) aku suka set teko + cwn tu..sgt praktikal!!

pstt..psstt..kem slm kat aizwan yer...hiks!! *gedixx!!*

hepi belated qist!!! hehehe (^_^)

sarah kalam said...

hi kak qist..oleh sbb dah pemalas nau nak online..byk bnda da miss..
so wish u happy birthday,semoga akak pjg umur dan dimurah kan lagi rezeki...
:)
sweet 30 ye sis!

Puan ddJaafar said...

heh,bestnya la.walaupun masuk 30,hadiah tetap berlambak macam budak umur 3 taun.tu yang best tu!

jelita78 said...

awwww...
that's the best bday celebration ever!
surrounded by friends and loved ones.

p/s: qaiyyum bagi teko nak soh u bua thot chocolate bebanyak sket.. satu mug tak cukup ok!