Monday, July 23

berpuasa 18 jam

alhamdulillah berpuasa di poland kali ni sangat smooth. mungkin nama je summer tapi cuaca tidak sepanas tahun lepas. sudah hari keempat.. tak berapa letih pun. cuma semalam sakit perut cirit birit. memang agak lembik.

pagi ni masa sahur kurang minum air. so harapnya semuanya ok sampai ke petang. puasa korang macam mana? local staff aku siap cakap.. its not fair ur religion ask you to have this strict fasting -_- aku senyum je la kat kapir ni... ehhehe

hurm.. apa nak ceta? takde apa sangat kot. mood pun agak ke laut. bangun pagi isnin ni.. ingatkan ada la nur or happy moment.. tapi as usual.. takde pun.. maybe belah belah petang kot mood ok semula... ok peeps! have a nice day! xoxo!

6 comments:

sharifah rosidah said...

Selamat berpuasa Qis, aunty dah pernah merasa di US masa tu summer berbuka adalah dalam pukul 9.15 malam, memang sangat meletih kan.

~yaya~ said...

Selamat berpuasa :)
Semoga tabah berpuasa selama 18 jam!

@z@H maM@ ADAM! said...

sabar ye qisT!

Zamila Aleiya Zahari said...

Ohoii lagi lama dari kami. Dubai ni subuhnya awal - 4am. berbuka 7pm jugak so dlm 15jam gitu la puasa..

cc said...

serius 18 jam?
lamanyaaaaa!
kang baru bukak posa, few hours later dah kena sahur balik.
qaiyyum OK, puasa?

Izzy said...

Qaaiyyum puasa tak??