Monday, July 23

kita nak bagi FREE snow globe poland ni... PADA FOLLOWER!

NEW ENTRY??? SCROLL DOWN BEBEH!!!



maaflahh kita abaikan blog ni.. kadang kadang mcm malas nak update apa apa.. hehehe... pastu orang komen pun kita tak balas pun... tapi tengok pada unique visitor.. eh ada jugak yang datang bertandang.. terima kasih la awak semua datang ke blog kitaa.. oleh itu.. kita dengan rasa rendah diri.. nak maklumkan.. kita nak bagi snow globe poland free kat korangg.. korang nak takkkkk???


TERBUKA KEPADA FOLLOWER BLOG NI SAHAJA

Cara-cara adalah korang komen je kat entry ni.. dengan bagi email add korangg... :) senangkan??? macam mana aku nak pilih?? okey nanti aku salin la email address korang ni.. pastu aku gunting.. pastu aku masuk dalam bekas.. goncang goncang.. pastu nanti aku suruh la qaiyyum marami aku cabutkan siapa yang bertuah tu :)

tak susah kan?? so apa lagi? sila komen dan tinggalkan email add korang.. peace!

eh jap jap.. macam mana korang nak dapat ni? kite pos la nanti masa balik cuti.. :)

p/s : nanti kita up gambar snow globe yang kita nak bagi tuh ek...

26 comments:

akiss. said...

wah! menarik?

aqiess_lp@yahoo.com

*puhh mintak2 qAiyum amek emel aku*

MRS. K said...

ibuhadif2011@gmail.com

Mrs Pretty In Pink said...

sya nak....
regina7745@gmail.com

Dinda Iva said...

buka-buka je kata nak bagi hadiah..
so kita drop email tau sis

ivajebat@gmail.com..
hehehehe

kak nasib baik akak xde sayap tau..kalau tak sian si hensem qayyum kena tinggal sbb xde sayap...

ANR said...

kita nak join. ni email kiter.

iqagileragurl@yahoo.com.sg

harap² lah kite bertuah. :) hehehehe

azra said...

I solat hajat malam ni utk dptkan hadiah :) hehehhe

hazeriazra_8185@yahoo.com

blog-tips-kurus said...

dear,
kalau kita komen byk kali, banyak kali le emel kita awak copy cut kan? kan? hehe!

*bonafide9988@yahoo.com

**nanti kita komen lg bg emel lain & emel ofc. so ade 3. lalalala!!

ChENTASaYA said...

sis, update la cter ngan gambar skali..xde gmbr xsyok la.. ^__^

*silent reader je sblm ni..1st time komen ni..cuba nasib.. ;)

bola2api_sfc@yahoo.com

nadirah said...

mari mencuba nasib :)

mizfunkyhun@gmail.com!

fuh kiri fuh kanan! :P

jelita78 said...

kita suka! kita suka! kita suka!

bismillah hirrahmaaannn nirrahimmm..

jelita78@gmail.com

goncang balang tu qaiyyum! pick auntie ok!

Buyuiazliana said...

amboih ramai ni. haha. x pe cuba naseb.

noorulazliana@gmail.com

eh aku follower ko kan? haha

Anonymous said...

mana tau ada rezeki... :)

gorillaz_82@yahoo.com

- sarah , silent reader -

sharifah rosidah said...

wah nak dapat hadiah terus ramai komen ya, hahaha saje gurau jangan marah.

Aunty suka baca perjalanan hidup orang, aunty follow tanpa berniat nak dapat jadiah lah Qis.

athy said...

salam..terlepas peluang nak beli fridge magnet poland dan ukrine,maner tau ada rezeki untuk snow globe

erisathy@gmail.com - athy

Sakura 79 said...

meh la cuba nasib.. kui kui kui.. ehee.. mana tau rezeki sakura di tanah gersang aprika ala ala ke konakiri kan.. eheheheh...

sharita-7@hotmail.com

peace (sambil snyum tersipu...)

illa said...

nak snow betol bole ? :)

luvillaa@yahoo.com

:)

amy said...

leya_na@yahoo.com

anak_hamja said...

kalau lah saya dapat.. saya buat entry khas ni... dulu dapt dari mommy qaiser.. hope dapat dr mama qaiyyum pule.. hehehe

noorsuwaibah87@gmail.com

Shamito said...

Mummy Hot,
Nak Nak Nak!
;p

shhhamira@yahoo.com.my

Ayu Katerina said...

saya tanak hadiah.. cuma nk ucapkan selamt berpuasa awokk.. :) jgn nanges2 bila buka puasa ya!!

Irshadim said...

ahmadirshadrazib@gmail.com

my first time here

Irshadim said...

ahmadirshadrazib@gmail.com

my first time here. blog yang menarik.

Unknown said...

Salam,

I Salman, will be heading to Wroclaw Poland next week on business assignment. mostly sampai end of year. Bleh communicate untuk tips2 kat sana?

salman.farisi@gmail.com

TQVM!

Deeda said...

hi mummy qaiyyum!
i'm ur silent reader..
abas.aida@gmail.com

cc said...

aku nakkk join jugak pls keke
harlina007@yahoo.com

JieJ said...

Qis..nak juga join..heheh

ajiejah@yahoo.com