Wednesday, August 8

snow globe free

esok aku nak tutup dah yang bagi snow globe free tu :)

nanti lusa aku umumkan sapa menang, and akan contact korang melalui email address yang korang tinggalkan ok??? kalau la dalam masa 24 jam takde yang reply, aku cabut email baru.. nanti siap sedia lah aku pos bende alah tuh. pos laju atau pos kapal nanti aku check dulu ye.. :)

thanks kepada yang tinggalkan email nak free snow globe!

2 comments:

Dinda Iva said...

kita dah drop pon..hehehehe

sharifah rosidah said...

Aunty busy dah dekat nak raya ni sampai tak ada masa nak baca blog awak,oopsss sorry ya.