Tuesday, December 28

kasut qaiyyum

semalam pegi arkadia shopping mall... kata nya mall paling besor di eropah.. tapi aku rasa pavillion lagi besor kot.. :) (malaysia tanah tumpah darahku!!) dah plan mmg nak cari kasut qaiyyum... yg dia selesa n senang nak pakai sendiri... hari tu memula sampai mmg aku belikan kasut murah dlm belas belas je kot T_T sbb maknya nak jimat cermat belikan kasut kat Carrefour je pun.. mcm dlm gambar bawah ni.. senang nak pakai.. zip n cerut je.. tetapi masalahnya.. bunyi bising.. bila jalan tu.. mcm bunyi lopong tau.. bising lah!smpaikan aku soh dia pakai stokin and selipar je kat opis..




ni kasut dia pakai masa memula dia sampai... kasut timberland ni aku beli dari mimi.. murah je mimi jual.. tapi dia komplen susah nak ikat tali la.. pastu dia komplen sakit kaki la... so mak nya belikan kasut murah kat atas tuh.. :)



ni lak kasut baru dia yg aku cakap baru beli tuh.. kasut geox ni.. maknya pun tak berani nak beli utk diri sendiri.. sale 10% dapat la dalam 242.10 reger dia.. kira murah la.. sbb aku rasa kat malaysia harga bukan2 je dia jual.. haihhh.. so far dia pakai senang and dia suka sgt kasut ni.. dia cakap stylo.. huhuhuhu..




maknyaaa????pakai je la qistina oiiii.. boot MNG ko tuh sampai buruk.. (tapi aku dok survey2 jugak kasut lain..cuma yang ni jugak yang sedap pakai )

4 comments:

zeta said...

amboi kau qaiyyum..stylo ko ckp ye..hihi

nqr said...

zeta * hahahha..tuh ko belum tgk mainan n baju yg dia mintak lagi bukan2..

karipapsayur said...

nak jugakk =(

OK tahu. dah 2 kasut jd hak milik Qaiser!

tetibe jeee

nqr said...

ngah * clark aku tak sempat nak usha. penat bwk balik cerek letrik n psp n braun :)