Tuesday, December 21

Workstation

Morning! Hari ni aku and Qaiyyum sampai opis awal sbb nak elak jem.. Hari ni lancar je jalan.. kul 7.05 pagi dah sampai.. :) Sampai-sampai bagi anak breakfast dlu.. Hari ni dia breakfast serunding daging dengan nasik impit.. Berguna serunding daging ni..aku series tak suka serunding..tapi sampai sini.. telan jugak la.. terpaksa la.. kalau tak nnt ko lapar je la.. kan... Hari ni belom ada keje lagi.. dah check email tapi belum ada email yg memerlukan tindakan.. Maybe hari ni buat filing lagi la kot.. :) Dah lama tak buat filing.. Semalam satu file dah siap.. Rasanya dah setahun lebih gak la tak buat filing.. :) 



Chatting dengan adik aku.. dengan Boifren.. 
Atie!tgk tu anak patung mu bagi aku.. aku letok kat opis :) 
Jia Jen!beg coach u bg i tu sangat berguna okeh!!!!!
Ada air mineral yang aku cilok dari hotel :) Sini kena byk minum air kosong.. Qaiyyum pun dah di ajar bykkan minum air kosong.. Ada hp Malaysia n hp Poland.. Ada kamus.. and yang paling penting boleh online!!!!! Boleh berhubung dengan orang orang yang disayangi... Hurmmmmm :)


9 comments:

JUE said...

Qaiyyum dh bole ckp poland ke? :)

nqr said...

kak ana-belom!!!hahahaha

karipapsayur said...

bohong lah ni meja ko! bukan salu serepah ke?

p/s: haku faham. 5 mnit lepas snap dah kucar semula!

zeta said...

qiyyum kalau kat opis tu dia buat ape..kacau x??

nqr said...

ngah-series meja aku laaaa.. mana ada sepahhh!!!!!azam ujung tahun niiii

zeta-tak..dia siap tlg cleaner lapkan mejaa...dia tlg kerani local staff print n photostate..hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

MELOMPAT DARI BLOG ADIK KE BLOG KAKAKNYE PLAK =)

nqr said...

lampu- hahhahaa..tp akak nya malas update sgt!

Zara said...

hp msia kena ada..hp overc pun kena ada..nak save punya pasal..hehehehe

nqr said...

tau takpe.. tapi tetap byr ratusan jugak kan?hahahha