Wednesday, June 29

di awan biru

sekarang qaiyyum masih di awan biru ni... sedey okehhhhh... semalam antar dia aku tahan je tamau nanges.. tapi mood aku dah down mas atu..tgk dia pun happy sangat nak balik malaysia.. aku pun tak smpai hati nak nanges kannn...

tapi seriously rasa sunyi.. balik rumah rasa lonely giler.. sbb selalu aku bukak pintu ada org berlari masuk nak gi kencing.. pastu pasang tv nak tgk tv.. pastu sibuk nak makan.. :) balik semalam sunyi je rumah bunyi cengkerik (okeh bab cengkerik aku tipu)

bangun tadi pagi pon sunyi sangat sbb selalu aku celik je ada org atas katil aku tgh main game kat lappy.. ni lg sejam lebih ni dia touchdown kat klia la ni... tak sabar aku nak tnggu dia cerita pengalaman dia balik sorang!

nak kuar dr embassy

kena paksa bergambar ni



tetap nak posing buat muka okeh!

salam2 nak masuk dah


check boarding pass

papai qaiyyum!have fun in malaysia son!

10 comments:

Iz Yahya said...

alololo aku lak yang sebak :(

sharifah rosidah said...

sabar banyak2 qistina, untung qaiyyum kecik lagi dah dapat belajar travel sendiri, bila besar nanti dia akan jadi budak yang berdikari insyaallah.

sharifah rosidah said...

lupa nak cakap qistina sekarang nampak kurus banyak tau, lebih cantik sekarang.

cc said...

sabar yerr puan qistina. jauh di mata dwkat di hati xpelah :)

gaiyyum ni suka posing!

zeta said...

Qyum..gud boy..!!!
Qnr...kau dah kurus laaa...... :)

nqr said...

Izzy- ko selalu emosi tauuuu..

Aunty- aminnn... harapnya begitu lah ye auntie... berat badan saya sama je aunty... tak kurang sgt pon cuma ukuran dah kurang sikit la... berat air gamaknya

chelsea- aku sedang bertabah la ni wei. heheheh..thanks ye

Zeta- nampak je kurus tapi berat sama wei...

anak_hamja said...

berani nye qayyum... habis tuh sape je yg jage die dlm flight?? patu ade gamba laki [egang.. tu kapten kapal ek??

nqr said...

akak bayar stewardess jaga.. itu lelaki staff airport dik..dia antar ke dalam

dd.hasnidar said...

stylo betul anak teruna ko ni.terhibur aku tgk dia tau..

Cik Aja said...

alahai comel qaiyyum weh..
asik posing buat muka je..
hahahahhaa..