Monday, June 20

i'm back!


rindu tak kat tuan tanah ni? :p sebenarnya aku saje je 'tutup' kejap blog ni... terasa nak rehat dari update2 entry.. pastu nak kemas kemas sikit memana yang patut... hampir sebulan 'takde blog' ni rasa mcm best jugak... even ramai yang dok dok tanya kenapa tak update bla3... :) bagi la tuan tanah rehat kejap... kan?

okeh... masa untuk berterus terang... aku tau ada yang rindu kat qyum :p sebab banyak komen aku dapat yang rindu nak tau psl qaiyyum... :) jadinya.. aku buat keputusan untuk membuka kembali blog ni... tetapi... hanya untuk masa SATU MINGGU sahaja.. selepas tuh aku private kan... untuk kebahagian sejagat juga... :) nanti korang sakit mata kalau aku asyik update entry meroyan je kan?? hehehe..

kepada yang nak terus baca blog aku.. sila tinggalkan email memasing ye.. nanti aku akan invite (walaupun aku masih slow bab bab nak invite ni) hehehhe.. agak agak segan nak tinggalkan kat kotak komen.. boleh email kat aku.. qisztina@yahoo.com

maybe ni je entry aku untuk sepanjang minggu ni... so.. aku akhiri entry ni dengan... gambar qaiyyum dengan stella (sudah jadik ex gf dia ye) dan qaiyyum-zusha (awek baru dia)

yang pakai gown merah tu STELLA

qaiyyum dan awek terbaru, ZUSHA

UPDATE: ADA KAWAN KAWAN AKU CAKAP SATU MINGGU MANA CUKUP.... TAPI AKU RASA MCM RAMAI JE YANG DAH TINGGALKAN EMAIL MEMASING NI.. :) NAK ANJAKKAN LAGIK KE???

29 comments:

~yaya~ said...

yeayyy!finally u're back!!update la blog slalu ek..i nak gak tau kisah u dan anak u yg hensem tuh kat Poland sana :D

Ayu Katerina said...

hehehehhe lawak anak ko ni tau! hehehehehee

Anggerik Berduri said...

yeay..kakak pretty woman.aharks eh, invite kiter jugak tau...nnti kiter bg email..suka bce pasal oversea² ni.hiks

cc said...

ala nape qaiyyum break off dgn stella? budak tu lg comey drpd zusha :P

invite me pleaseeeeee :D
harlina.laili@gmail.com

MRS. K said...

lawo ah stella..

add me: misskebab0520@gmail.com

thanx

smms said...

jgn lupa invite i http://smms-biggurlzdontcry.blogspot.com/ .. teman tapi jauh .. huhuhu

Maya Marisa said...

Ala cantiknya Stella tu. Knp breakup??? :-O

Count me in ya... maya.marisa16@gmail.com

Che Sue said...

welkam bek noks! jgn lupa invite aku nanti if private..terasa kekurangan kasih sayang toi bila sume blog aku folo nk tutup pintu..tersisih chesue tauu!

sHieRa cAkAp said...

saya nak!! invite la sy craz8575@gmail.com

gracieyna said...

invite sy jugak boleh ?? suka la bace blog ni. gracieyna@yahoo.co.uk :)

FR said...

Salam

Nak continue baca blog gak..tq

yangsayang01@yahoo.com

intanz said...

i pun sama nk baca jugak tau.. :)

nqr said...

thanks semua... nanti akan di invite yer...

Cik Aja said...

mengada wehhhhhh..
nk tutup2 knp?
add aku..
:p

Leen ^___^ said...

Tak segan de.. ni email aku norleenzaharudin@gmail.com

nice n pretty mama said...

nk sambung baca blog qis lagi.. invite sy bleh.. danicoupe16@yahoo.com

~~~my heart beat said...

nmk.adila@yahoo.com....sunyi jerk bila tutup2 nih...

ana ayesha said...

jgn lupa jemput ana yer

hazz6908@yahoo.com.my

Adda Shariff said...

kak qist. add orang tauu!

addashariff@gmail.com
dukeariff@hotmail.com

gedix kan bg 2 emel..biar la..nak tamak! haha...

slmt rajin menulis! :P

jelita78 said...

hah.. qistina, ko tak add aku, siap ko aku kerjekan nnt..
jelita78[at]gmail

W..A..H said...

sy pembaca setia blog ini

invite me :)
aiza_parman@yahoo.com

sharifah rosidah said...

Qist, betul pendapat ramai tu Stella lebih lawo dari zusha tu, Amboi Qayyum hang dah jadi romeo no.

Ok invite aunty ye please

Sharifahrosidah@yahoo.com

Iz Yahya said...

kalau kau tak add aku, sampai sini jelah hubungan kita! ahahahhahaa

ismaharyati@gmail.com

mya said...

add aku gak eh..
myasefia@yahoo.com

Cik Sue said...

Qis~ nak baca gak

suzanna_soib@yahoo.com

Eliya Yaya said...

nak cntinue bce blog akak . kalau bole invite lahh ek ? nie email sye . nuruliylia91@yahoo.com . :)

Anonymous said...

Tungguuuuuuuu!!!! Kak Qist, letak nama sy skali!
Cheapandaffordable@gmail.com

Feela

anak_hamja said...

ala... mama qaiyyum saye mahu juge....

noorsuwaibah87@gmail.com

fatiha mazlam said...

kak qistina,
i love ur blog. do add me . nfatihah87@gmail.com

TQ. =)