Friday, June 24

last day sekolah

last day sekolah qaiyyum pada 22 may baru ni... aku nyaris2 tak sempat tengok persembahan dia sebab sampai lambat.. fuhhh.. kesian anak aku tercari2 maknya.. bila dia nampak baru la dia happy.. kalau tak sebelum dia nampak aku.. lembik jeee... kat bawah ni gambar qaiyyum kat sekolah buat persembahan.. dah lupa apa lagu dia nyanyi n terjoget2. hehehe.. itu aku buat anak panah bg tgk... bdk paling itam.. hahaha.. sbb tamau sapu losyen spf tuh...


ni la chelsea... budak yg selalu ejek makanan qaiyyum dulu..

gambar kelas qaiyyum.. 
  yang duduk atas dari kiri adalah MILO (yg minat stella tuh) pastu YASH.. QAIYYUM.. DAVID.. ANDEL.. SADD.. yang duduk bawah.. MISS MAGDA.. CHELSEA.. NIKOLA... MAGOSHA.. ALA.. MISS MARTA...

dah graduate! :p

qaiyyum's favourite! aleesya... anak officer aku

qaiyyum dan max

qaiyyum with miss magda and miss marta

tujuk result

with MILO and DAVID

aleesya boringgggg dgn abangq aiyyum

qaiyyum with CUBA

aleesya comel dan abang qaiyyum
last but not least.qaiyyum with MAYA. maya ckp qaiyyum cute. hahah

9 comments:

sharifah rosidah said...

pandai maya tu qaiyyum memang cute dan handsome tau.

duduk sana 3 tahun nanti qaiyyum mesti dah master bahasa yang dia belajar tu, so bila balik sini masukkan dia kelas bahasa tu supaya dia boleh belajar dan tak lupa bahasa yang dia belajar.

zeta said...

tgk gmbr kelas diorg..suka ati je diorg nak duduk cemane ehh..sorg senget sane..sorg senget sini..hahaha..
Qyum..kau ramai peminat ehh.. :p

Iz said...

mana gambar dengan current girlfriend dan ex-girlfriend weyyyy

fatin itu saya said...

vogeyy la cikgu2 nye...

nqr said...

auntye- dia paham sikit2 bahas apolish...kena bg setahun lagik baru ok agaknya

zeta- hahaha aku pun siap sound.. ini ko panggil gambar kelas?

izzy-ada la wei.. dalam entry lama and fb aku...

fatin-hahahahahha!

anak_hamja said...

maya pun cantikkk.. hehehe...

nqr said...

maya ni rasanya year 3 ke year 4 dah ni

Annasue'G said...

hi! 1st time here.
anak u sgt macho ok! :D

nqr said...

annasueg-i pon 1st time drop komen kat blog u.. sbb terkenang kenangan kopok pink :p