Thursday, June 16

Polish Song Qaiyyum

masa ni persembahan dia kat International European School, Warsaw (IES) masa 26 May 2011.. dia dah pesan banyak kali kena datang.. sib baik la aku datang.. kalau tak datang.. kesian kat dia.. sebab mostly mak bapak memang datang la.. bagi support :) korang ce tgk masa saat yang ke 34 cenggitu... dia nampak aku tgh rakam leh dia sengeh pandang2 kamera. hahahaha! love u son!nampak nau dia tak hapal sgt step n lagu polish ni.ehhehe.. tapi aku suka lagu ni!


2 comments:

Che Sue said...

hehhee..anak ko fokus tgk kamera mak nyer dari nyanyi..

sharifah rosidah said...

macam mana dia nak menyanyi dia asyik pandang qist je mungkin dia seronok tengok mama dia datang.