Wednesday, November 16

Happy Birthday Nurul Qastalani Radzuan!

sepanjang ko hidup ni... dari ko lahir sampai aku dah besar ni... memang tak sah kalau tak gaduh dengan qastalani ni. ehhehe.. cuma lately ni dia banyak angguk je bila aku gaduh n marah n maki n sound dia.. sebab aku tau.. dia rasa apa yang aku maki sound semua tuh benda yang betul.. kan ngah kan? hehehhehehe

kisahnya masa kami kecik2 dulu.. hari ngah lahir... mama papa aku cerita aku memang mengamuk.. sebab dapat adik.. jeles tak bertempat :p pastu mak aku masih di hospital.. sebab apa kena tahan aku tak pasti.. papa aku bawak balik dulu ngah ni... masatu dia lahir kat kuala terengganu... aku boleh mengamuk tamau bagi adik aku tido dalam kelambu baby tuh.. sebab kelambu baby tuh aku punya.. so aku memang jeles tamau bagi...

ngamuk punya ngamuk (menurut cerita pakcik aku) pastu bapak aku marah aku.. nanges2... pastu pakcik aku datang dari kuantan nak tengok newborn baby (si qastalani nih la) bukak je kelambu baby tengok aku tengah tido dalam tuh.. :p qastalani kat mana??? bapak aku pakaikan 'kelambu' tudung saji plastik tu... (kalau dia kelentong kami adik beradik.. maknanya selama ni sampai aku tua ni... memang kena kelentong la gamaknya)



selamat hari jadi yang ke 27 tahun!

:)

6 comments:

Ida Zaini said...

Alahhhh..27 still young and pretty hehheeh happy birthday babe...have a good one...:)

sharifah rosidah said...

Tak tahu langsung pasal birthday dia sebab fb dia dah tak ada atau mungkin dia dah delete aunty, tak kesah lah nak ucapkan kat sini je Selamat Hari Jadi buat Qastalani semuga murah rezeki, dipanjangkan umur dan dipermudahkan dalam segala urusan umur dia sebaya dengan anak aunty yang sulung.

nqr said...

thanks.. harap dia baca la entry ni.. our mom tgh buat party utk dia tu.hahahaha.. kecik2 je party tuh.. btw auntie.. dia memang dah delete fb dia.. dua dua akaun dia delete..

karipapsayur said...

hehehhe.. TQ

Izzy said...

hahahahahaha tutup pakai tudung sajiiii.. kesian adik ko weiii.. kongaja punya kakak. Kekejaman terserlah sejak kecil. Hahahaha

Anonymous said...

kesiannya.. jahat. kita kena bertolak ansur