Monday, November 7

raya yang :(

aku pun tatau la apa nak jadi dgn aku ni.. :( raya tak best.. ni 2nd time raya di perantauan.. and 1st time beraya dgn qaiyyum tapi series rasa raya kali ni tak best langsung.. maybe sbb aku tak masak apa pun.. sbb semua berkumpul di rumah pegawai.. maybe jugak sbb takde rendang? :( giler down okey...

balik rumah pas tuka tuka baju baru sedar aku takde salam raya dgn anak aku pun! takde gambar raya kiteorg kat sini.. arghhhhhhhhhhhhhh!sumpah stresss!

4 comments:

~yaya~ said...

aloo..jgn sedih2 kak..raya kat sini pon x meriah sgt..ecehh..ayat nak sedapkan ati akak ;p

~~~my heart beat said...

yuhuu....jgn sedih2 qis...raya qurban je..:)

sharifah rosidah said...

Salam Qistina, jangan di layan perasaan sedih ya dan sila sibuk sibuk kan diri supaya fikiran tak melayang memikirkan sambutan raya di Malaysia ni.

nqr said...

sob sob... kesian qaiyyum xda gmbr raya dgn mama dia