Monday, March 26

this is my generasi.. what about your generasi?


aku suka part 'facebook' zaman kita (read : buku autograph) and oso mainan kita main.. batu seremban.. lompat getah.. jentik tudung botol.. kepung (pangkah bulat *korang kena tgk baru paham*) 

i miss my generasi!

6 comments:

azra said...

rasanya zaman u membesar dgn i x byk beza kan. 3 tahun je beza umur kita. mainan pon sama jugak, jentik tudung botol tu i still main smpai skrg..*huaarrgghh.. kantoikan diri sendiri* main kepung tu i paham. tp nama sebenarnya dia i pon x tau

Che Sue said...

hahah time perhimpunan.."PENDEK depan!" aku la tu!! hahahah..bencik! peh tu nunjuk pensel kaler Luna..sapo ado hok 24 mcm2 kaler tu..paling IN laa...

peej said...

tersenyum tengok youtube ni. best kan zaman dulu. aku rasa fun abis gila. aku still ada buku autograph dpd zaman dulu. hahah. bengong je.

sharifah rosidah said...

Zaman aunty membesar pun best juga siap mian cap teh lagi, kalaumsebut cap teh mesti budak2 sekarang tak tahu cap teh tu main bulu ayam yang kita timbang dengan kaki lah, nak bagi tahu kamu yang muda2 semua, i love my generasi too.

Iz said...

OMG ni bebetul zaman aku jugak. Aku teringat pensel yg keluarkan tumpul tu, bawak ke atas semula tu. Pastu yang tiup belon pakai straw halus tu hahahaha

Iz said...

Ala mangkuk la.. aku dah taip tadi tetibe tak keluar. Cis. Takpelah, pendek kata video tu menggambarkan generasi aku jugak! hehe