Wednesday, March 14

WW #14


6 comments:

cik ecah said...

aku ingat girl ni smp skang.. ada pic latest dia?

zeta said...

comeiii..menantu ka???

JieJ said...

comelnya qis...sepa ni?ouchhhhh..comel sangat2

Norliza Aminuddin said...

comelnye....

sharifah rosidah said...

Anak orang melayu ke? Cantek sangat budak ni.

nqr said...

Ecah ~ soalan ko aku dah jawab by PM fb kan. huhuhu

Zeta ~ hahaha! tak berharap pun beb..

Jiej ~ muka mcm anak patung.. aku try google image tapi tatau kenapa lepas ke blog cina. tapi gmbr ni aku dpt sbb ex gf adik aku claim ni gmbr anak kwn dia.. -_-

Norliza ~ memang comel. tapi mcm dewasa sgt muka

Auntie ~ rasanya bukan..