Thursday, February 9

Berlin Wall

petang terakhir kami di berlin.. kami nak pegi la snap snap gambar pas makan agam goreng kat kedai turki.. masa dah sampai kat berlin wall.. elok plak hujan. so aku cakap takpe la jom la balik je rumah.. sebab amar anak kak shima dah sakit kepala.. kesian dia pening pening..

aku cakap esok pagi aku dgn ain akan lari kejap ke berlin wall tu.. sempat lagi pun sebab kami balik dalam kul 2 lebih train ke warsaw... malam tu kami dok bincang bincang.. kami plan kemas siap siap beg n keluar sekali pagi tu untuk hantar amar ke sekolah then terus ke berlin wall (sebenarnya kami singgah stadium olimpik masa tahun 60an tak jauh sekolah amar dulu)

sampai kat berlin wall.. dok snap snap gambar.. aku ckp drop je la kat stesen train ostbahnhof yang depan berlin wall je pun.. so tayah la abang marzuki dok pusing antar kami kan.. dari situ kami boleh je gerak balik.. :) so nih aku tepek je la ek sikit sikit gambarnya berlin wall.. cerita kisah cuti berlin aku tuh aku update ekot suka je la ek? ehhehee..

oh sebelum tuhh.. kalau sapa sapa tatau kisah berlin wal ni.. boleh la baca dulu kisah dia.. jangan jadik macam aku ni haaa.. dah elok balik poland.. smpai je rumah baru terhegeh hegeh nak google kisah tembok berlin ni. hahaha...





























10 comments:

Anggerik Berduri said...

gambar lelaki ciumolot paling cool lah sbb gaya akak n qaiyyum slumber je. :)

nqr said...

AB - hahahah dia gelak gelak ckp mana ada org lelaki berciummm

sarah kalam said...

cantik2 gambr anak beranak ni tauuu...kak,Oma cahaya pnye uma about 15min dri sini.. :)

nqr said...

tq sarah.. oma cahaya kat west or east germany?

jelita78 said...

love your flower print jacket!

sarah kalam said...

oma dak cahaya kat east german...best ekk akak bercuti2...syok btol!!!
mase kat berlin pon sarah mkn kat rest turki..best sgt food die..suke...

susumanis said...

nice ! bila la i nk sampai sini yaa

sharifah rosidah said...

Cantek nya berlin wall ni.

wan nurul hezrina said...

idup lukisantuh ek.nk2 kepala org tua tuh..yg cium2 goli lak..tp kreatipkn dorgnie..dpt wit tak lukis kt wall..

Dinda Iva said...

wow best gilalah...ade ruang kosong lagi tak..??nak mencelah lukis apa patut ...hehehe