Wednesday, February 8

wordless wednesday #9

facebook

10 comments:

Dinda Iva said...

hehee..kita baru je potong rambut baru2 ni...xrindu sis..sebab rambut lama dah rosak..kakak kedai tu kata rebond sebelum ni org tu pakai ubat yg chemicalenya kuat sangat..huuuuuu

Cik Aja said...

hahahaha..
sama !!
tp tuh dlu laa..
skarang tak lagi..
=P

sarah kalam said...

akak dedicate kn entry ni utk sarah ke??hehe..
kak..skrg ni feeling 2minit suke rambut ni,2minit menyampah rambut sndri...
kang dok google2 mengcek next hair style...

nqr said...

DindaIva - aiyooo! akak penah kena dik.. konon murah la dia charge. rupanya ubat tak elok.. bukan rosak je dik.. siap rebonding tahan kejap je.. :(

Ajalala - hahaha! jeles tau rambut uuuu! senang dalam pantang sanggul tinggi. ahhaha

Sarah - seriously masa akak post ni akak teringatkan sarah.. hahaha! pastu masa akak pos kat facebook.. akak teringat kat sorang dua kwn kak yg potong rmabut super pendek sbb ada kursus.. hehe

Dinda Iva said...

sama sis....kejap gila xsampai 3bulan kot rambut dah start merosakkan diri..kecewa sangat..niat nak tlg org melayu..tapi habis rambut dirosakkan..huuuuu...skrg dah ok dah..seronok je..

nqr said...

memanggggg!!! last last pegi kedai cina yg buruk je.. lagik bagus!

sharifah rosidah said...

Aunty lgi senang qis pergi kedai India beli henna pastu buat sendiri, rambut pun tak rosak.

nqr said...

auntie - kami ckp pasal rebonding.. hehehe.. kalau rebonding chemical kuat mmg rosak rambut kalau jarang treatment.. kalau color plak.. saya suka pilih color purple-red. balik malaysia kena buat ni. heheh

wan nurul hezrina said...

klu rmbut dh pnjang mmg os potong mmulaje suker tp lelama ridu nk pjg smula

Jobless Girl said...

HaHAH.. Itu la wanita..