Friday, January 7

pizza


pizza tuna ni aku buat 2 minggu lepas...buat pakai bahan apa yang ada je :) boleh la makan.. kata anak aku.. tepung dia ni rasa mcm karipap la mama... memang pun tepung dia boleh jadi karipap jugak nak oi.. mama tak pandai sangat buattttt!!!!

5 comments:

karipapsayur said...

ada nenas ke nih??

mamasuri said...

nampak sedap tu...

zeta said...

oklah tu nqr..aku pon baru je last week 1st time buat pizza..mesti lama2 nnt kau kat sana jd pandai masak itu ini..hehe :)

nqr said...

ngah-tuh cheese laaaa

mamasuri-boleh laaa (kata anak)

zeta-hahahaha..gud luck to us!

intanz said...

eh.. pandai ko buat beb.. bagus la..

ala qoyum tu.. sbb opah die rajin buat mcm2 utk die kan... ekekek