Wednesday, January 19

qistina dah takde baju!

jawapannya penipu besor! hahahaha.. semalam barang barang aku smpai dari malaysia.. so syarikat packers ni dia upack la semua barang2 aku.. tak byk pon.. dlm 82 items je termasuk kotak n furniture semua tu lah.. brg makan aku pun..hr tu aku upload kat Fb org kata byk sedangkan aku abis 3k je beli brg dapur tuh.. ada je org abis 5k.aku dgr 10k pun ada abis brg dapur je.. aiyo... nak nanges aku nak mencekau 10k semata2 beli brg dapur je...

okeh..pendek ceta.. si packers ni komplen kat aku and tuan rumah. kenapa la perempuan byk baju??? sbb dia unpack semua brg aku and berkotak2 baju sahaja.. tu pun ada 2 kotak dia give up nak bukak dh takde tempat nak letak baju2 aku ni..aku ckp biarkan je dlm kotak tu...nnt2 aku kemas la...

 ni yg aku kuarkan sikit dr 2 kotak tuh...

 baju kurung aku kena alih sini sikit sbb batang sangkut hanger kat almari satu lagi tuh aku tgk mcm tak konpiden je rasa nak sangkut

 yg ni packers aku mmg dh give up dah pun..dia main longgok je atas tilam aku...hasilnya aku tdo bilik anak malam semalam...

 yang ni sikittttt lagi nak runtuh...hahahahha..

3 comments:

karipapsayur said...

rindu baju hijau lengan half bunga2 tuh!!

isk3

nqr said...

aku lupa nak bg ko ;p

Opah Ju said...

boleh buka kedai bundle tu dkt poland.....