Monday, February 7

9 december 2010

AMARAN KERAS: ENTRY NI ADA BANYAK GAMBAR :)

aku baru pasan yg aku tak tepek abis lagi gambo2 aku kat klia sebelum aku gi warsaw kan? gambar ni aku cilok dr fesbuk adik aku.. gambar dr kamera aku tak banyak sbb kamera aku simpan.. bior org je snap gambar aku.. aku takde masa nak snap gambo lagi.. nak berborak lagi.. hehehhe... so korang main tgk je la gambo okeh?!

 papa aku memang... nampak sungguh dia lapor.. :)

kak sadiah (baju pepel) and kak rodz (baju oren) tengs sbb datang kak! love you lots! kak rodz n kak sadi ni geng aku kalau kami nak kuor makan malam kat tempat bes-bes.. dorg tatau jalan, aku la driver nya bwk dorg p lepak makan..   
L to R : ida , aku yg chantek, jia jen, meow meow, suria, thila, kak rodz and kak sadi

aku kan ala ala makcik sket...mcm tgh ngumpat je time tuh....
ina kazen aku.. dan yg baju cekelat ni jgn memain ni... otai besor ni.. hahahhaa.. mama aku laaaa
mama aku dgn ujang adik si ina tu
ina n ujang dengan si busuk masam..
 ujang, bakal abang ipar dia (rosmad) dan ina

abang aris (steward tu) yg mmg satu kapal dgn aku.. dia yg request.. :) thanks bang bagi kacang berlambak-lambak..
apa gamaknya yg sonok sgt tuuu..si along n mas dh gelak kan main lagi..

series tak paham kenapa muka aku mcm tu...
along, ko ni kenapa??dh nanges ke apa????

liyana dan atie... (lawo plak beg atie dlm gambo ni)

dengan su yatt!

jia jen anak cina (aku suka sakat dia mcm tu) kadang pnggil dia amoi.. miss you!!!!

kawan kawan aku.. rindu korangs!
besornya aku... mmg aku besor pun..time ni berat aku 70kg kot..
my family!!!! ngah aku qyum kat depan mama papa jajat
jani si pengantin baru, encik zamil dan ajalalala pun datanggggg
my gewd fren.. rindu ko mek!!!rindu nak makan kafe dengan mu!!!! :(

rugi aku tak pau charm bracelet kat tgn jia jen tuh! hahhahaha
tgk muka aku masa ni.. nampak tak dia tergaru2 tuh sbb peluh2 main lari2??? aku sedang bagi ceramah baiiiikkk punye kat dia...

muka pun belengasss
ni last la ni aku cek beg aku.. kot ad ayg tertinggal or lupa beli...

masa ni atie dh meraung... su yatt pun muka sebek je..meow meow dh lap air mata kat muka..

ni izza kawan adik aku.. dia bagus..bagi aku sambal ikan bilis instant..

ni anak cina dah meraung.. aku rasa dia paling kuat nanges masa tu.. aku bkn tak nanges.. tapi nanges dlm hati sbb mak aku asyik kacau mood aku masa tu je.. br nak sebak nanges.. dia sound jgn nanges.. hahahaha
dorg ni tok sah ckp la.. drama sgt...
aku nak masuk dlm dah sbb kat bwh tu laki aku dh tunggu... :)
bye!!!!!nnt kita jmpa lagi!!!! (nak balik malaysia!!uwaaa!!!!!)

5 comments:

mamasuri said...

ko post entry ni sbb rindu kat malaysia yek..
sabor yek..

Opah Ju said...

Ma engok gambar terus tenduh....rindu sgt kt kau org.....

Leen ^___^ said...

Qist,
Rantai power ke ko pakai tu..huhuhu..
Alo aloh qayum sempat lg berlari2 ye.. Touchingnyer lahai..tgk gambar ni.

Good bye Qist.
Miss you and koyum karami.

nqr said...

mamasuri-giler tak rindu? :(

mama-tok soh la teduhhhhhhh...

leen-power ker?hehhee...cik abg syg bagi :)

Cik Aja said...

kak..
nk tgk gmbr ko dgn qaiyum dalam kapal..
dia tdo dok dlm tuh?
mklom ler pnat bermain kt luar..
heh