Monday, February 21

edit gambar

tengah aku sibuk-sibuk menternak dan bercucuk tanam di farmville..anak ku rupanya snap snap aku...dia skang ni suka sangat main dgn camera aku tuh...dah la besday dia july ni dia dh request nak adiah camera..aiyoo..bebudak skg ni request bende pelik2 la ek..aku rasa zaman aku kecik2 dlu takde aku mintak bende pelik2..abis kuat pon rasanya patung barbie..hahaha.. and dia edit2 kat gambar2 dia snap tuh.. budak 7thn pnya edit..mmg kelako..tapi tak sangka la dia ada idea mcm tuh.. hehehe..nnt aku upload last sekali gambo yg dia edit tuh ek...

mak muka tak mandi..memang aku tak mandi pon lagi time ni!
korang tgk la si qyum ni..mcm2 pesyen dia pose..over sangat anak aku ni tau..

atas tu gambar sebelum.. bawah tu selepas...tgk la atas siap pose nanges..bawah tu feeling2 letak air mata anak aku ni..hahhaa..pastu letak frame.. pastu dia kat atas gambar tu ada tulis nama dia..bwh tu dia ckp nak tulis menangis.. tapi tak muat!hahahhaha


3 comments:

zeta said...

kelakar la qym buat camtu..siap nk tulis menangis lg..hahaha

PatinPasta said...

Hehe.. bebudak skang memang cepat dari zaman kita dulu. Kalo dia request kamera pon, berbaloi sebab nampak dia creative sungguh! * thumbs up!*

* akak dulu time darjah 5, hadiah besday mintak roti canai. haha!

nqr said...

zeta-tapi tak muat!hahahahhaa

patinpasta-aiyooo..comei sgt mintak roti canai tau!