Sunday, February 6

hari sabtu

memula aku plan nak kuar.nak bawak qyum g tesco..so dia leh main kat kiddy land dlm sejam, aku g shopping barang dapur sorang-sorang..tapinya.... cuaca kat luar tu dr pagi tadik.. aiyooo...ya ampunnn... seram aku k... dengan atap aku berdengungnyaaaa.. pastu dengan kuat nak mampos angin...bergoyang2 pokok tepi jalan depan rumah aku ni..

ni lak lampu jalan kat luar rumah aku leh takde plak...alahai.....apesal lak ni.....jgn la berlarutan lak takde lampu jalan tu...so scary okeh balik memalam dlm gelap...cinabeng la.. aku salu sampai rumah pas keje mmg time tu dah gelap!

4 comments:

karipapsayur said...

torchlightttt!

zeta said...

haaa betulll..kena bwk torchlight!!

zeta said...

sory..ngan wisel skali kalau ada..

nqr said...

ngah n zeta-takde maknaaa... dh elok pun lampu jalan tu ms aku balik keje.ahhaha