Sunday, February 13

sambut valentines day

sekolah budak ni ada celebrate v day semalam.sebab apa sambut awal?sbb dorg dh start winter break for two weeks..so pasni terkial2 la aku memasak bekal nak bawak budak kecik ni ke opis hari2 selama dua minggu.. dia balik sekolah semalam dia tunjuk kat aku adiah v day dia buat kat aku...


bagi aku rantai koooo..kalau dh besar sket bagi rantai emas ye nakkkk? ;p
 masa dia bagi tu dia cakap kat aku.. maaf la maa...adik buat tak cantik.. aiyooo..kalau korang tak terharu ke anak korang ckp mcm tu??? aku mcm nak nangis jugak laaa... tapi kontrol la.. hahahhahahaha

pastu pagi ni aku bangun tido kemas2 folder dia.. aku jmpa bende alah ni...


valentines card for me! :)

7 comments:

Cik Aja said...

hehe..
sweet..
terharu..
sobbbbb..

nqr said...

aja-hahahaa...tapi dia mintak aku duit wei masa kat mall.. nak beli bunga utk aku katanyaaa... takde maknanyaaaa mak ko kuar duit utk hadiah valentines sendiri.hahaha

Che Sue said...

chakk! hehhehe..sronot ko ado gak anak nk kasi weh..laki aku awal2 kata tak elok sambut! cehh tu sume taktik takmo kasi aku mintak apa2 la tuu..

nqr said...

che sue-hahahhaa...anak aku br tau v day tu sbb belajo kat skolah.dia mana tau kewujudan v day before this

nqr said...

che sue-hahahhaa...anak aku br tau v day tu sbb belajo kat skolah.dia mana tau kewujudan v day before this

jelita78 said...

oh gosh..
kalau i dah sure nangis meraung nyer..
i ni poyo sket, tak tahan emo..
he's such a sweet kid..
sejuk perut ibu mengandung.
lucky you!

nqr said...

jelita78-tengs!tp time dia buat pangai..susuk singa mak dia kuor laaa