Saturday, January 14

Carnival Week dah abis...

So semalam dah abis carnival week qaiyyum.. Aku xsempat nak snap gambar untuk hari khamis (hat day) sebab masing masing kelam kabuT jugak nak bersiap.. Haihhh.. Nasib la nak oi..

Hari smlm jugak dia lewat Sampai opis.. Bas sekolah dia call aku cakap tayar pancit so dorang Lambat Sampai ke opis aku.. So aku soh driver anta ke rumah je laa.. Rushing ni balik rumah takut ank Sampai dulu..

Sampai je rumah tengok dia lengkap pakai costume clown tu.. Aku Tanya snap x gmbr kat sekolah? Boleh ank cakap dia lupaaaa.. Aiyoooo.. Kecik hati tau.. Orang dah pesan byk kali dah.. Sebab aku nak tgk gmbr kwn kwn dia yg lain mcm mana..

Itu aku soh posing utk gmbr masuk Facebook / blog dia pose mcm tuh.. Haihh.. Dah start winter break ni.. Isnin anak aku start gi rumah babysitter semula.. Sejam 11zloty.. Minimum dalam 6-7 jam sehari..

5 comments:

sharifah rosidah said...

Kesian, apa nak buat tak ada sedara mara kat situ kenalah anak awak belajar berdikari.

Cik Sibuk said...

Hi,

Salam kenal.

Haha tensen kan kalo suh anak pose, pastu dia takmo. Btw cantik costume.

:)

JieJ said...

cute jer si qaiyyum..hehe..mesti dia happy dapat pakai yang ikut tema2 ni kan...

nqr said...

auntie - memang kena belajar sendiri sendiri. hehehe

cik sibuk - hi! salam kenal juga :) costume dibeli disini.. dah beli dekat setahun baru dapat pakai.. asal nmpk costume nak dibeli. heheh

jie - bagi qyum apa je.. semua dia suka.. hehehe

wan nurul hezrina said...

lawonye clown=)