Thursday, January 19

percutian seterusnya..

ye benar.. bakal ada percutian seterusnya! hahaha! tahun ni memang duit abis ke percutian je ye.. tayah nak shopping shopping sangat laa.. sebab dah ada macam macam so far.. (okey aku tipu sebab aku nak beli mop lantai yg pakai letrik n kuar wap wap tu) :p (dan jugak set pinggan mangkuk tulis made in poland.. mahal sangat.. tapi kena kumpul sikit sikit untuk beli)

 percutian seterusnya kami akan menaiki train.. perjalanan lebih daripada 3 jam. ye sangat jauh sebenarnya.. dan boleh je naik kapal.. cuma aku nak bagi merasa naik train yg utk perjalanan jauh.. nak bg anak merasa.. harga pun tak banyak beza.. heheh.. pegi kejap je.. pegi pagi sabtu.. insyaAllah dan pulang isnin nanti..

pergi kali ni berteman.. selain dgn qaiyyum.. seorang rakan akan ekot aku.. nanti aku update gambar holiday selepas pulang ye? atau.. kalau aku ada line internet di sana.. aku akan cuba update lah.. bos pun dah sign borang permohonan cuti luar post.. borang pun dah dihantar ke HQ.. doakan semuanya akan berjalan lancar :)


10 comments:

sarah kalam said...

cuti raye cina jugak ke kak??hehehe...
besttt nye la bercuti2 naik train ngn besfren akak tuuuu..
:)

Mrs Pretty In Pink said...

sy nk pesan FM muley tak mama qis??

nqr said...

sarah - cuti cny la dik.. hehehe.. sbb dok poland bowringggg.. huhuhu

gyena - boleh.. tunggu summer break okey babe?

Mrs Pretty In Pink said...

yeayyy....tq..tq

susumanis said...

hi, am yr new reader..salam kenal :)

JieJ said...

Qis, have fun and have a safe journey ya. Kalau qis, leh belikam FM lagi cantek..hehehe...

SurayaCoghlan said...

hishhh..jeles btul lah bila dengar orang nak pergi bercuti ni...ekeke.

nqr said...

gyena - tp ko kena remind qisttt

susumanis - hi new reader! salam kenal too :)

jiej - tq sayang!!!! huhuh

nqr said...

su - u lagi best okeyyyy! balik malaysia sangat heaven! ahh lmbtnya summer break!

Mrs Pretty In Pink said...

sure...publish je kt fb, zasss aku komen dulu...hahah