Wednesday, January 4

qaiyyum demam :(

hari ni aku emergency leave anak aku sakit.. bangun pagi pagi dia ngadu badan dia panas.. aku ingat tangan aku yang sejuk sbb baru pas kuar toilet tapi sememangnya badan dia panas.. aku text officer aku mntak no telefon clinic lagi satu tu sbb doctor panel kami masih holiday..

call call dpt slot kul 11.. ni aku baru balik dari clinic n beli ubat untuk dia.. dia dah makan ubat and tidur pun.. doakan anak aku cepat baik ye.. dia ni dah lama tak demam.. so merengek dia lain macam sikit...

1 comment:

jelita78 said...

awwww...shiannyerrr qayyum..
first demam kat poland.
get well soon qayyum!
peluk cium from makcik jelita78 ni! hahaha