Friday, January 27

oh shit!

ye.. itu la qaiyyum bila tiap kali kalah main psp.. or tak lepas level or abis bateri bla bla.. aku yang dengar ni sakit telinga.. mungkin korang rasa oh shit tu takde apa.. tapi aku tak leh... panas telinga dengar..

oh utk pengetahuan oh shit tu bkn dia dgr drpd aku okey.. sbb aku tak menyumpah dalam bahasa omputih. hahaha... kalau aku bengang dgn polish pun aku aku cakap melayu so dorg tak paham..

berbalik pada qaiyyum ni.. aku rasa dia dgr kat skolah la ni... hari ni aku rasa dkt sepuluh kali dgr oh shit tuh.. tiap kali tu gak aku tegur.. bebudak ni kalau dah biasa.. mcm mana la nak betulkan lidah tu balik.. haihhh...


7 comments:

azra said...

ooo... belajar dari kawan- kawan lah tu. Dia dengar kwn cakap then dia ikut sbb dia rasa mcm cool je kot nak menyebutnya...
*dia faham x maksudnya?

SurayaCoghlan said...

haha..my husband and i suami isteri memang suka cakap shit..hokey..huhu.pelik nye anak tak ikut plak, lagi kitoarang kena sound dengan anak adalah. "Mum!! That's a swear word" "Mum!! Don't swear" Hahaha.

nqr said...

azra = dia tak paham punya.. dia ckp kenapa kwn kwn dia boleh sbeut?

sue = huhuhu.. anak plak tegur ek.. i ada jugak anak menegur.. hahah tp bdk bdk mmg suka ekot kwn kwn dia.. konon cool. heheh

Cik Sibuk said...

anak ai pulak terlebih guna perkataa 'damn it', dan juga 'what the ...'. pandai pulak tak sambung.

anak2 ai dapat perkataan2 pelik ni dari tv, youtube dan juga game.

nqr said...

hah itu laa.. banyak cabang dah bebudak ni belajar.. esok lusa dgr dia sebut wtf mmg mak dia cili cili kan mulut

sharifah rosidah said...

Pelan pelan cakap dengan dia perkataan tu sebenarnya tak bagus, insyaallah mesti dia dengar dan ikut cakap awak Qis.

nqr said...

kalau dah maknya qistina auntie oi..takde pelan pelan cakap. ahhaha