Friday, January 20

gigih


mama qaiyyum tuh hilang akai.. dok nak posing luar rumah dalam sejuk sejuk tuh. hahaha.. 

top : thepoplook
belt : orsay
boot : emu

baju tu kan.. kalau kite preknen kan.. kita leh pakai tau.. :) apesal kite berangan nak peknen meknen ni? hehehe.. sebab nanti kita nak kawen.. kita tamau tunggu lama lama.. kita nak peknen cecepat untuk oppa kita.. :) oppa kite cakap.. dia nak baby cumel mcm kita..  (okey qistina series ko sangat mengadaaa.kite kite ni.. #panggg! ) dah dah gi sambung buat keje.. qistina banyak merepek meraban je :p

13 comments:

azra said...

Qis, laki kita kim salam... Dia kenal lagi la Qis.
(serius x da unsur jealous semasa sampaikan salam ni).

sharifah rosidah said...

Suka dengan baju poplook, tapi aunty ni tembun takut bila pakai macam nangka busuk sebab kita ni pendek.

nqr said...

azra - hahahhaa! kenal lagik ke? hahha.. more than 14 years dah tuu..

auntie - kan!!! tapi serius kain dia sedap sedap tau auntie..

azra said...

ye, kenal lagi.
dia penyimpan harta karun yg tegar.
pic n hmmmmmm... love letter pun ada lagi.. hik..hik.. :)

nqr said...

haiyooo..sumpah akan ketawa kalau dapat baca... me all the gambar ke love letter ke.. brg boifren masa skolah bg ke.. my ex hubby dah buang.. cis! sdgkan tu semua kenangan skolah kotttt.. i xusik pun brg brg dia semua..

azra said...

hik...hik...
Jgn marah ye I baca surat tu..
I lah perempuan yg u kata ' sapalah wanita malang yang akan jadi bini dia'
hahahahahhahah....
Baru dapat baca tau, sbb aritu baru je kemas- kemas harta karun dia.
* dia masih lagi main snooker smpai skrg, cuma dah kurang skit sbb siang mlm busy kerja.

nqr said...

LOL! sowey babe! sumpah i tak ingat langsung dah apa i penah tulis kat ur hubby, cuma penah ingat la dia gi tulis nama dia besar besar kat all my stationery i prepare for his spm dgn nama dia.. masa skolah poyo pakai brg garfield.. menangis nangis aku tak boleh padam. hahahha! *takut mak marah sebenarnya* kekeke.. cant wait la wei wordless wdnesday u esok. LOl!

azra said...

ala, normal la tulis dlm surat cinta mmg ntah apa2 kan. blh plak tjumpa ex gf laki dlm blog. tp nak kisah apa kan, benda da lama.. lebih sedekad dah pon

hohohohohoh..... surprise!!! blh x esk buat ww smpai 3,4 utk sehari.. ahhaha

dia kata sbb i dah geledah harta karun dia, balik kg i nanti dia nak geledah segala harta i pula.

nqr said...

elok la kita.. dah rupa berborak plak dah kan? LOL.. series terkejut hokey.. tadik up status kata salah sorang follower blog adalah wife ex bf. kekeke.. semua busy body tanya sapa semua.. tp kejap je pun kwn dgn ur hubby babe.. so ada la sorang dua je yg masih ingat sbb i lama dgn junior ur hubby nama harman.. 2 tahun masa tu kapel..

azra said...

hahahhah.. kelakar je, fb nama apa? meh sini add me ya, nazratul azra.

*kapel masa sekolah mmg kejap2 je kan. kata cinta monyet kan (tp I cinta monyet sampai lebih 5 tahun, sblm jumpa dgn husband)

Izzy said...

WAHHH MACAM PROUDDUCK DAH SIAP LETAK TOP BELT SKIRT SPENDER BOOT BRA.. HAHAHA..

AKU MEMANG SENGAJA PAKAI CAPITAL LETTERS SEMUA. BIAR NAMPAK MACAM AKU MENJERIT DARI KEJAUHAN. HAHAHAHA

Anonymous said...

macam sakit aja

nqr said...

izzy - charot aku kann. hahhahaha

anon = tak sakit tapi x mekap.. hahah