Tuesday, January 31

moody

hari ni mood agak ke laut.. kehidupan serba tak kena.. rasa nak maki.. rasa nak menjerit.. rasa nak nangis.. semua ada.. rasa macam kalau aku dapat kau.. memang aku akan jerit kuat kuat ' kau sila pergi mampos!' 

tapi itu pagi tadi.. bila aku chat dengan gf aku kat ghana *pelok ecah kuat kuat* aku jadi syukur dengan diri sendiri.. aku jadi tenang balik.. *sambil teguk herbalife*

rindu malaysia. rindu nak pegi keje naik kereta. rindu pepagi kol sana sini nak ajak brekpes kat cafe. rindu nak curik curik kuar awal masa lunch break dan amik gf(s) aku utk ke alamanda. rindu nak melawat kawasan ke wp 2 (opis aku bangunan wp 1) sambil senyum kat manusia manusia berkenaan. rindu manusia manusia berkenaan senyum balik kat aku dan ada yang ajak singgah bergossip.

okey aku harus stop sebab hati dah sebak sebak. aku dah janji aku tamau nangis hari ni. bye!

9 comments:

Che Sue said...

ahh ko ckp hal rindu g keja naik keta..rindu ajak kengkawan bekpes cafe..rindu curi kuar awal lunch break alamanda...aaaaaa ko ni buat aku rindu jugak..

JieJ said...

Oh my dear...berat mata memandang, berat lagi bahu memikul kan..but be strong Qis...

nqr said...

chesue- walopun cafe tuh takde la sedap mana tetap di hati oi!

jiej - memang babe.. isk isk

azra said...

chill babe? nape tetiba ni. Pagi td u ok je.

Mya said...

takpe, kutip pengalaman kat tempat org.
nanti dah balik malaysia boleh buat semua yg kau nak buat tu.
jaga diri :)

sharifah rosidah said...

Bertenang banyak Qis kehidupan ni kadang2 perlukan pengorbanan.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.