Monday, January 16

Snow Turun..




Hari ni snow turun banyak jugak.. Qaiyyum dah buat statement.. Kejap lagi balik rumah boleh la kita projek snowman kan mama? Dia lupa agaknya yang asal balik je gelap.. Nak nak hati mak dia hari ni sayuuuuu sangat pas dapat tau satu perkara.. Alhamdulillah cik ecah Ghana ada tadik meredakan sayu dihati...

So aku snap gambar sebelum ke opis tadik.. dekat bus stop favourite.. Petang ni niat nak pegi beli ticket nak berjalan.. Sekali tk jadi la plak.. Esok je la kot pegi belinya.... Epsh belum masuk lagi.. Awal gaji gomen bulan ni.. Nanti dah ujung ujung mmg tak bernafas la jawabnyaaa.. Haihh...

Okey lah.. Nak melayan perasaan jap! Xoxo!

Wyslano z BlackBerry® w Orange

6 comments:

blog-tips-kurus said...

kat sini panas je. huhu!

sarah kalam said...

suke je tgk gambau2 akak n qaiyyum..cantik2..
kalau gmbr akak tu,qaiyyum ke yg amik???terer kann hensem boy tu...

JieJ said...

Alololo..kesian ko qis, melayan perasaan..banyak2 sabar ya..

wan nurul hezrina said...

sini malaysia panas bangat=)melekit2 peluh..beshnyer main salji

sharifah rosidah said...

Snow. Asa tengah turun memang lah best nanti kalau dah cair nak jalan pun seksa.

nqr said...

btk - aiyoo..kami harapkan matahari nihhh

sarah - hahaha.. gambar henpon je dik.. gmbr kak.. qyum la amikkan.. sapa la kak leh harapkan. heheh

jiej - kesiankan aku.. isk isk..

hezrina - best kejap ye yang pastu tak tahannnn

auntie - memang punnnnn!!