Tuesday, March 1

bekal makanan

aku bkn la pandai masak.. tapi bila datang rajin..aku akan cuba masakan..atau kalau aku teringin aku akan masak.. masalahnyaaaaa...aku ni masak ekot suka hati aku campak2.. seplo kali aku masak, seplo kali la rasa dia lain.. salu aku akan masak makanan yg simple n senang masak n tak leceh n anak aku pun boleh telan..

hari isnin (semalam) aku cuti lagik.. sbb bos pun takde..dia gi uk.. so aku saje je amik cuti konon nak rehat.. takde rehat pon.. aku dua kali kuor semalam.. sekali g bukak akaun bank..se lagik aku kuar (g tempat yg sama) malam plak pas qyum balik sekolah.. btw, semalam aku sesat2 kat dw.centrallny tuh.. pusing punya pusing baru la smpai ke jalan tembus ke mall zlote tarasy..pastu aku pasan ada kedai organic depan kuchnia smaku (kedai yg kadang2 ko bernasib baik dpt beli brg2 asean)  pusing pnya pusing dlm edai organic tuh.. aku jmpa ni..


yeee...itu adalah pasta bentuk katun the simpson.hahahah.. comel kan??? aku beli la 3 jenis.. yg lain2 nnt aku update kan bila aku dh start masak okeh????? sebelum ni aku beli bentuk dinosor.. pastu aku masak2.. anak aku balik sekolah, aku bg dia makan... yang seronoknyaa... anak aku gelak2 masa makan bila jmpa...


  1. muka bapak the simpson (keadaan terbalik)
  2. muka anak lelaki dia
  3. muka adik pompuan dia yg pakai baju kemban tu
  4. muka mak dia yg pandang belah sana..
aku tatau la kalau korang tak leh nampak.. ko bayangkan je laaa..ahahahhaa..akhir sekali dia berbunyi...eh??mana adik dia yg paling kecik tuh???aku jwb ntah la dik.. mama tak masak dia kot.. hehehhehe

4 comments:

zeta said...

hahaha..comel..
msk camni bleh buat org hepy.. :)

karipapsayur said...

"mama x masak dia kot".. naseb baik.. adik dia sorg je x innalillah... ada ak zuriatnya yg hidopp

PatinPasta said...

Qistina,
Hehe! Kiut jek si Qaiyyum!
Patut jawab.. "Yang paling kecik tu tak cukup umor lagik, tak buleh masak." :D

nqr said...

zeta-kannnn?kat mesia ada tak jual?kalau agak agak takde nnt blk mesia aku nak bwk balik byk2 sket jual..hahha

ngah-hahhahaa..

patinpasta-agaknya ada kot cuma tak pasan or dh pecah time kacau..ganaih sgt..heheh