Thursday, March 24

situasi kedua

disebabkan winter dah nak abis.. aku nak cari kasut lain untuk qaiyyum.. kasut yang lebih rileks.. takde la yg mcm boot sangat.. try cari sneakers kat puma, adidas n nike.. takde yg berkenan di hati.. cari di kedai yang murah2 pun tetap tak berkenan.. plus kasut tu mcm sakit kaki je pakai and mcm tak tahan lama.. hurm.. susah gak.. nak kena g ecco kids kat arkadia la kot.. maybe next week akan gi cari la... tapi qaiyyum ada berkenan satu kasut kat zara ni..


ni la kasut yg dia berkenan...dia siap try n jejalan satu department zara kids tuh..dia kata selesa.. aku sbenarnya kurang berkenan.. tapi anak dah suka.. aku cakap nnt kita survey dulu.. dh takde baru kita dtg beli la.. dia pun agree.. masa nak bagi dia bukak kasut n pakai kasut  dia.. ada dua beradik.. sorg laki sorg pompuan dok main lari2 dalam department tuh.. si qaiyyum ni senyum je la tengok bebudak ni..pastu dia buat statement menyentapkan hati mama dia ni...

"ishh.. kan best kalau qaiyisha ada sekali dengan kita ni kan ma.. leh la adik main lari-lari dengan dia"

aku diam je.. sbb aku tatau nak act macam mana.. sentap sangat tapi.. apa la budak tahu kan? pulak tu kita tatau apa dalam fikiran qaiyyum.. macam mana rindunya dia kat kakak dia tu.. kan???? semoga dua beradik ini akan disatukan :(

5 comments:

nur aishah bte abd hadi said...

sabarlah qis
:)
comelnya qyumm
apa yg murah kat sana nk gak kirim..hehehe

intanz said...

sabar dik... sabar.. doa byk2.. ko tgk kat blog aku ade doa 12 pintu.. baca dan amalkan tau.. insyaallah.. terbuka pintu hati biawak tu hantar anak ko balik kat ko.. doa tau..

dd.hasnidar said...

qaiyisha dah umo baper ek gist?jauh tak jarak dia ngan qayyum?

zeta said...

kami sama doakan yg terbaik utk diorg berdua..dan kau skali..

Uncle Lee said...

Hi Qistina, decisions, decisions...but then, that is life, right?
You just stay easy and look on the bright side, ha ha.
Have a nice day.
Lee.